• 17-08-2019, 00:28:56
    #10
    Üstadım genelde bunları Dark Weep'de takip ediyorum ben (SiberİstihBarat) ve bir çoğu birden fazla vpn ve farklı lokasyonlardaki serverlar'dan girişler yapıyorlar.
    Kart bilgilerine gelecek olursak profesyonelleri artık CCTV(DVR) sistemlerine sızarak (Bir Çoğunda halen zaafiyetler var) görünen kart bilgilerini alabiliyorlar alış veriş yaparken dikkatli olun ben genelde olabilecekleri söylediğimden herkez bana paranoyak diyor ama maaleseft bunlar gerçek sonra ise adamlar misal bir yere kariyer olarak yerleştirip binlerce kredi kartı bilgilerini "google glass " ile tahmetsiz bir şekilde alabiliyorlar( Dünyanın bir çok ülkesinde yapıldı Ülkemizde rastlamadım) En büyük veri kaynakları ise Atmler İstanbul'da iken bir çok atm'de bunları avladım Ayrıca asıl sıkıntı olan bir yöntemleri ise o kırıp atılan bazı kredi kartları maaleseft açık oluyor ve bunlar kullanıyorlar ve ben xxx bölgesinde 500 adet vatandaşımızı bu konuda bilgilendirerek bilinçlendirdim ve 2 kişiyi'de son anda dolandırılmaktan kurtardım.
    Sonuç olarak Yer altında bunlar baya baya aktifler ve aşırı şekilde kendilerini geliştiriyorlar. Misal ufak çiplerle artık o atmlere yerleştirdiklerini uzaktan veri alış yeri geldiğinde imha edebilecek teknolojiye ulaştılar ve özellikle herkez şuna emin olsun bunlar "deep learning" konuların'da baya baya kendilerini geliştiriyorlar...Benim Gözüm'de en büyük Defans Saldırmak(Saldırı yöntemlerini ve ya Yapabileceklerini) bilmek yeri geldiğinde bir gizli servis ajanın'dan daha iyi bilmektir(Bilgi birikimi ve Sınırsız kurgu) bunlarla ilgili bu güne kadar bir çok canlı yayınım (Youtube) ve bilgilendirmelerim oldu. vb. vb.



    Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İllegal sitelerde bolca paylaşılan,bolca satışı olan bi konu.Lise yıllarımda bilgisayardan anlamayan arkadaşım bi şekilde israillilerin kart bilgilerini satan birinden almış,uygun fiyata bilet satıyodu Ordan milyonlar kazansan ne olur orası ayrı cennetden daha değerli görüyorlalr herhaldeKul hakkında bahsediyoruz,bizim milletimiz mangalda köz bırakmaz ama kul hakkına gelince herkes 3 maymunu oynar
    Üstadım o operasyonu hatırlıyorum ve israil bankasını hackleyip piyasaya paylaşıldı fakat israil çok kısa bir sürede iptal etti kartları
  • 17-08-2019, 00:33:25
    #11
    Sanal kart olmadan hiçbir alışverişi yapmam. Aynısını herkese öneririm. Artık mekanlarda kredi kartı bilgilerinizi bile kopyalıyorlar. Eğer biri size a posunu getirip çekim yapamadık dedikten sonra b posuyla direk çekim yapıyorsa şüphelenebilirsiniz. A posu kopyalama işlemi yapan bir pos olabilir.
  • 17-08-2019, 00:39:00
    #12
    Sanal kart ve chargeback diye birşey var bunları kullanmayan kaldı mı hala. Benim kartımı istedikleri kadar kullanabilirler korkacak birşey yok.
  • 17-08-2019, 00:50:26
    #13
    paran mı yok derdin yok