Sana en iyi kahvaltı yapabileceğin yeri söyleyim: Bal.
Adalar'da Travelers'ın arasından girince ileride bi yerde. Haritadan bakar bulursun. Tavuk sucuğundan serpme kahvaltıya 40 lira vereceğine dediğim yere 50 ver, tadı damağında kalır.
Eskişehirde Yaşayanlar İçeri Arkadaşlar
13
●272
- 14-08-2019, 20:43:09Kahvalti olarak ayten usta yada gidebilirsin mekan guzel ama bende pek kahvalti kulturu yok acikcasi. Bi simit cay icsem bile bana yetiyor ama ogle yada aksam yemegini saglam yerim

Yemek olarak selale parktaki restoranda sehir manzarali olarak izgara cesitleri arti alkol kullaniyorsaniz ufak tadimlik yandan sallayabilirsiniz.
Birde bursa yolu uzerinde cigerci ahmet var.Buranin izgarasi her nekadar pek hosuma gitmese de yer sofrasinda bol meze cesidini deneye bilir dogu kulturunu bir nebze yasamis olursunuz.Diger turlu merkezi yerlerde zaten bir cok yeme icme cafe tarzi yerler mevcut.
Haa birde barlar sokaginda adanali bekir usta var.Mekan dar ve pek goze hitap etmese de lezzetine diyecek yok acikcasi.Sirdan falan severseniz deneyebilirsiniz
- 14-08-2019, 20:46:17Üyeliği durdurulduYeşillik bahçe bi mekan mı hocam?HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harikasınız hepsini tek tek not ediyorum inceliyorum 👍👍 - 14-08-2019, 20:54:56kışın gitmiştik ,kahvaltıyı öğretmen evinde yapmıştık.
sazova parkında gezebilirsiniz kışın çok güzel gitti ,feci soğuktu ama
tepebaşı tarafında espark var oralarda vakit geçirebilirsiniz ,esparktan biraz üst çıktığınızda porsuk çayını göreceksiniz oralarda bol bol mekan var.
barlar sokağında bulunan publarda takılabilirsiniz ,spr pub'a uğrayabilirsiniz. - 14-08-2019, 21:04:51Arkadaş biliyo yerini 3 evetle uğurluyoruz 🙂PwrByDeraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
