Merhabalar seçime dayalı hayatta kalma/görev geçme mantıklı bir oyun yapma yolunda yavaş yavaş ilerliyorum. Kurgu konusunda eksiğim var :'(. Sizin aklınıza bir şey gelir mi?
Örnek :
Evet/Hayır diyerek kızı tavlayabilecek misin?
Hacker olarak yakalanmadan hackeleyebilecek misin?
Kurgu konusunda eksiğim, hayal gücünü kullanabilecek var mı?
4
●117
- 14-08-2019, 12:40:30Üyeliği durdurulduAvrupa'da milyonlarca insanın ölümüne sebep olan veba virüsü, dünya üzerinde genleriyle sürekli oynanan hayvanlar sebebiyle yeniden şekillenmiş ve daha büyük bir patlak vermiştir. Karakter başta her tarafı ölümle dolu bir şehirde başlatılacak. O şehirden kaçmaya çalışırken yol üzerinde bulduğu belgeler ile vebanın sebebine dair bilgiler elde edecek. Oyun süresince bu belgeleri takip ederek vebayı çözmeye çalışacak. Tabi bu sürede bir çok tehlikeyle ve ölümle karşı karşıya kalacak. Yiyecek, içecek, hava soğukluğu olaylarını filan oturtursanız güzel olabilir.
Bence benden senarist olur
- 14-08-2019, 13:24:30Of of çok iyi hocam. v0.1 için bunu kullanacağım. Footer kısmına web sitenizi veya üye url nizi koymak isterim kabul edersenizDovahkiin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-08-2019, 14:52:55😄 hocam kurgunuzu kullanacağımDovahkiin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

😄 hocam kurgunuzu kullanacağımDovahkiin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapmazsam rahat etmem.