Nasıl para biriktiricez?
54
●2.290
- 17-07-2019, 09:04:03Evi illa istanbulda almak zorunda değilsin, kocaeli gibi yerlerde 120 bin civarına evler var. Kiraya da verir, yavaş yavaş ödersin. Bunun yanı sıra arabayı da yükseltebilirsin ki ben öyle yaptım. 35'ten başladım 70 e çıktım.
- 17-07-2019, 09:10:37Aylık eline geçen paranın %20'sini aile büyüklerine ver, daha sonra kendine yatırım hesabı aç ve fon al.
İnternette küçük işler de yapıyorsan örneğin site kurup satmak vs... Bunun için belli bir yatırım yapıyorsun domain, hosting vs.
Diyelim ki 20 tl domain, 20 tl hosting masrafın var ve sen siteyi 150 ila 300 arası bir fiyata sattın. Bu paranın yatırım kısmını gene aynı şekilde kullan ve diğer kısmını ile de açmış olduğun yatırım hesabında fon ya da altın olarak değerlendir. - 17-07-2019, 09:23:19hocam eski konularına baktım da senin kafa epey karışık

para biriktirmeye odaklanma bence önce para kazanmaya odaklan bilmiyorum şuan aktif çalışıyor musun ama mevcut düzenini bozma dünya dönüyor bilişim ise hızla ilerliyor mesleğinde kendini muhakkak geliştir masa üstü yazılım kısmında kendine bir sistem kurmaya çalış. - 17-07-2019, 09:26:23Üyeliği durdurulduSistem?fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafamın karışık olduğu konusuna nereden vardınız?
Bu yanıt kafamı karıştırdı.
Mevcutta zaten bi yerde çalışıyorum, iyi kazanıyorum. Arada sırada da dışarıya iş yapıyorum. - 17-07-2019, 09:41:19Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Up uzun bir yorumla, kendimde bunu nasıl çözdüğümü anlattım. R10 Tag hatası yüzünden mesajın sadece başını yayınladı. Sonra bu durumu açıklamak için yorum yazayım dedim. Bu kadar yazdığım yazıya 3 karakteri geçemezsiniz yazdı, güncellemedi. Mesajım sildim tekrar yazıyorum. Ama az önceki gibi uzun ve detaylı açıklayacak hâl kalmadı. R10'u Allah'a havale ediyorum.

