• 13-07-2019, 22:40:27
    #28
    Aslında çok duygusuzumdur. Bazen çok üzülecek şeylere bile üzülmediğim olur. Ama geçen gün 5 günlük muhabbet kuşunu kaçırdım evden ve üzüldüm. Yenisini aldık ama sonuçta can taşıyor. Hele ağzı dili yok derdini diyemiyor. Bir şey yapamıyorsun o daha kötü ediyor insanı.
  • 18-07-2019, 12:52:46
    #29
    Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben de evde 3 kedi besleyen birisi olarak yıllardır beraber olduğum ve diğer dışarıda yaşayan bu sevimli ve bir o kadar masum hayvanları bakımsız ve kötü halde görünce çok üzülüyorum. Kimselere zararı yok, insandan daha arkadaşçıl ve koşulsuz şekilde sahibine bağlanıyorlar.
    Ozzy gidecek belki ama sonrasında yine çok güzel bir dostluk edineceğiniz başka Ozzy'ler de gelecektir. Geçmiş olsun.
    Geçtiğimiz gün 3 kedimden birisi olan, 4 yaşındaki biricik Minok’umu kaybettim. Enfeksiyon kapmış. Çok narin bir kediydi. 2018 Ağustos’ta anne olup aylarca yavrularına çok güzel annelik yapmıştı. Kedilerimiz arasında en masum ve kendini sevdiren, çok hassas bir kediydi. Normal maması dışında kavun ve salatalığı çok severdi. Her kahvaltıda ona da yer ayırırdık. Benimle yatmayı çok severdi. Özellikle kış aylarında yorganımın altına girip başını yastığıma koyar uyurduk birlikte. İkinci gözağrımdı. Öbür tarafta buluşacağız inşallah bir tanecik Minok’um.