• 09-07-2019, 00:54:57
    #10
    geçmiş olsun kardeş vallah havalarda sıcak pencerler açık adamlar düz duvara tırmanıyor resmen
  • 09-07-2019, 00:54:58
    #11
    Yaklaşık 9 sene önce falan daha çocukken eve hırsız girdiğinde sesini duymuştum. Uyuduğum oda mutfağa bakıyor. Kapıyı çekmiş. Mutfakta biri var. Bende delikten bakayım dedim kim var diye. Kiler kapağını açmış bir şeyler kurcalıyor. Acıkmış sanırsam. Yüzünü göremediğim için abim yemek yiyordur diye döndüm yattım. Sabah uyandım hırsızmış. Yeni alınan telefonun taksitlerini ödemeye devam etmiştik.
    O zamandan beri tek kalırken her tarafı tek tek kontrol ederim açık var mı diye. Sürekli ara ışıkları açar öyle anca uyurum.

    Geçmiş olsun..
  • 09-07-2019, 00:55:04
    #12
    Geçmiş olsun hocam hırsızlar insanlardan korkar çok karşılaştım korkak onlar sana zarar veremez
  • 09-07-2019, 00:55:39
    #13
    Aliexpresten alarm aldım çok kullanışlı 70 80 tl ye geldi ısı sensörlü. aktif edince sensör farkederse telefonu arıyor ve alarm çalmaya başlıyor.

    İsteyen arkadaşlar varsa linkini bulurum

    ----

    Linkini buldum.

    https://www.aliexpress.com/item/8645...f-68b78303bc9d


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  • 09-07-2019, 00:57:37
    #14
    Büyük geçmiş olsun.
  • 09-07-2019, 00:58:05
    #15
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    geçmiş olsun hocam. biz sürekli kitliyoruz üstteki kapıyı tutan şeyi bile kapatıyoruz. en azından kilidi açsa bile orada takılır. ben zaten geceleri pek uyumam herkes kalktığında yatıyorum. arka bahçede bir ara karşılaştım komşuya giriyordu. pencereyi açık bırakmışlar adamlar nereden gördüyse yol kısmında değil ancak bizim bina tarafından görünecek kısımda. adamlar hissetti mi yoksa açıyı gören yerlerden biri mi bilmiyorum. artık. napıyorsun l*n sen deyince ev benim demeye başladı. sonra bir baktım iniyor yavaştan kayboldu gitti. gece girmiş sanırım ben bakmayı bırakınca. ertesi günlerde korkuluk taktılar. her türlü önlemi almak lazım büyük şehirler hiç tekin değil. ülkeye giren girene.
  • 09-07-2019, 00:58:28
    #16
    geçmiş olsun.
  • 09-07-2019, 01:02:45
    #17
    Vicdanı olan aç kalsada hırsızlık yapmaz. Dolayısıyla o anda onu kovalamaya yada kavganın içerisine kendini atmak çok daha tehlikeli o yüzden sopalardı spreylerdi vs. yanlış örnekler ama büyük geçmiş olsun daha önce böyle birşey hiç yaşamadım çok şükür ama yaşayan bilir elbette ki o yüzden az çok anlayabiliyorum senin psikolojini o yüzden tekrar tekrar büyük geçmiş olsun.
  • 09-07-2019, 01:04:10
    #18
    Öncelikle geçmiş olsun
    Hocam evde kapılar kitlimiydi. Kaçıncı kattı? Nasıl girmiş olabilirler?
    En çok korktuğum şeylerden biridir. Ben evde yatıyorum ve evde başka insanlar var....