• 09-07-2019, 10:41:19
    #10
    GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gönderilerinizi takipli alın. Ben geçen bi sakal düzleştirici aldım 37 günde geldi ürün 4 dolardı 11 lirada bizden vergi aldılar. Ama ben ürünleri bi devlet kurumuna veriyorum kaybolma durumu olmuyor, bununda çok avantajı var. Aklınızda olsun hastane, emniyet, valilik, vergi dairesi vb yerde çalışan yakınınız varsa onlara gönderin asla kaybolmaz. 1 Senedir çektiğim ürünlerin haddi hesabı yok 1 tane takılmadı.

    Yüksek maliyetlileride bulgara çekip kendim gidip alıp geliyorum. Onun içinde oralarda bi tanıdık bulun yada yunanda kapıdan geçirsin dah garanti olur.
    hocam takipli almaktan kastınız nedir? ben shipping metodu secerken tek kriterim free olması
  • 12-07-2019, 17:44:52
    #11
    ptt yanıt dönmüş:

    RP565652543CN nolu gönderi 21/05/2019 tarihinde sevk edilmiş olup henüz ülkemize gelişi bulunmamaktadır. Gönderiler merkezimize geldiğinde gerekli gümrük kontrolleri yapıldıktan sonra dağıtım merkezlerine sevk edilirler. Yurtdışından gelen postalarda dönem dönem yoğunluk kaynaklı yada taşıma şirketi kaynaklı gecikmeler yaşanmakta olup biraz daha beklemenizi tavsiye eder iyi günler dileriz. Gönderinizi ''gonderitakip.ptt.gov.tr '' adresinden takip edebilirsiniz.

    valla artık ulkeye mi girmedi ptt mi kıllık yapıyor bilemiyorum dispute acıyorum kalan siparislere cok bekledim
  • 12-07-2019, 17:48:04
    #12
    DH' den alıntıdır;

    "Bende diyorumki 5 tane takipsiz kargom var ve hicbiri gelmedi biri 3 ay oldu digerleri 2 ay. Bugun kargo dagitim merkezine gittim ve kargolarim nerede dedim. Calisanlarin hepsi ayni seyi soyledi en az 10 kisiye sordum. takipsiz kargolar ptt tarafindan artik gonderilmiyor gonderilirsede cok gec gelir bos yere beklemeyin paranizi iade alin tekrar takipli yollatin dediler. Yani kisacasi suan takipsiz kargolara islem yapilmiyormus. adam ellerindeki kargolari gosterdi hepsi takipli. Bir saat benim kargolari aradik."
  • 22-07-2019, 17:06:25
    #13
    arkadaslar urun bugun elime ulastı dispute acmıstım full refund da aldım. şansıma dispute surecinde degerlendirme aliexpress'e gectigi gunden bir gun once kargo turkiye'ye ulastı kaydı olustu.
    buna ragmen aliexpress beni haklı buldu valla helal olsun adamalara diger 1-2 usd'lik dispute'ların hepsini de refund yaptı. alixespress'e devammm