• 06-07-2019, 17:16:51
    #10
    Dizilerde yada sosyal medyada fenomen kişilerin yaptığı tiplemeleri kullanmaları sonucunda bu durum çıkıyor.
  • 06-07-2019, 17:17:57
    #11
    Belli bir samimiyet varsa tabii ki kişiler aralarındaki hitapları şekillendirebilir fakat hiç tanımayan adamın gelip dostum, kral vs. gibi kelimelerle hitap etmesinden ben de hoşlanmıyorum
    Sevgiler.
  • 06-07-2019, 21:23:07
    #12
    Aramızda bir aslan parçası var nerelerde o bayadır atlamıyor konulara
  • 06-07-2019, 22:16:17
    #13
    Ben bazen reis diyorum
  • 06-07-2019, 22:22:41
    #14
    Forum da yaptığım işlerde, mesajlaşmalar da sadece dostum kelimesini kullanırım. Bilader, kardeş, hacı, hocam hiç haz etmem
  • 06-07-2019, 23:27:23
    #15
    Ben de koçum lafından nefret ediyorum.
  • 06-07-2019, 23:30:08
    #16
    Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kendileri çakal olunca bizi aslan olarak görmeleri normal :d
    Çok güzel laf sokuyorsun, Pazartesi gel başla. Ben bu gelinlerle uğraşamıyorum
  • 07-07-2019, 00:02:52
    #17
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok güzel laf sokuyorsun, Pazartesi gel başla. Ben bu gelinlerle uğraşamıyorum
    Asgari ücret + sigorta olsa yeter bana.
  • 07-07-2019, 00:09:07
    #18
    33. yaşıma gireceğim... Geçmiş dönemi çoktandır sorguluyorum ayrı konu ama. Çıkardığım en büyük derslerden biri de, falancanın filancası, dıdısının dıdısı, x'in y'yi ırgalaması falan hepsi boş.
    Takıntılardan ve takıldıklarımızdan ne kadar hızlı arınırsak, mutlu olacak bir o kadar sebep çıkıyor. Takıntılarla yaşamak ilerde ciddi sorunlara sebep oluyor.

    (Haaaa bak aslan falan deyince aklıma ne geldi. Ben ortaokul, liseler ve ünilerimin tümünü dışardan okudum. Lise dönemi hem açık lise, hem de açık meslek lisesi okudum. Açık meslek lisesi de akşam gidip oyalanıyorduk 5-6 kişi. Sınıf o kadardı. Üst sınıfta bir aklı kıt, çenesi düşük ve çok iştahlı bir arkadaş vardı. Yolda selam verirsin, metroya birlikte yürürsün. Her gün abartısız ALTTAN DERS KOYMA ASLANIM derdi garip şivesiyle. Alt sınıflardan dersi kalmış, gelir giderdi. Yav hee heee diye diye biz mezun olduk, bu bizim çömezlere bile alttan ders koyma aslanım der dururdu. Bu yüzden çok da takılmamak lazım.)

    Takıntılara takılma aslanım Gibi yani... ( Günlük hayatta aslanım, koçumdan hoşlanmam ayrı konu da, evlat diye hitap edildi mi fena bozarım. Ben de bu evlat lafından hoşlanmıyorum. Ama takıntı yapmıyorum, lafı yerine oturtunca takıntı yapmaya gerek kalmıyor.)