Arkadaş 300 ytlye kölemisin sen? Sigartasını yiyim afedersin. Evde oturacağımı bilsem yinede o herifin yanında çalışmam.
Bir kasa limon al git pazarda sat ayda en az o paranın iki katını kazanırsın. Blogger site aç ücretsiz ona içerik kas 5 tane siten olsa günde 2şer dolar gelir getirse eder sana 300$ aylık.
Söz kimidi bilmiyorum ama "sürünerek yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim" yani çok anlamlı insan biraz karşısında durmalı böyle şeylerin.
Çarkın dişlisi ister istemez oluyoruz ama bu hakkaten fazla arkadaşım.
böyle bişe yyapmayı düşünmem ama söylemeden geçemeyeceğim
sevgili patronum öyle bişey yaptığımı anlasın veya işi en ufak aksattığımı farketsin rezil rüsva ediyo kovmuyo sen ayrılıyorsun zaten. bide niey uğraşsın tazminat falan
çoğunluk benim düşüncemi doğrulamış. bu iş yerinde bana daha fazla ekmek çıkmaz bu şartlarda
akşam görüşeceğim bakalım hayırlısı
bildirrim buraya...
Sen o patrona deki az yede kendine bi hamal tut bi dakka durursam öyle bi işte şerefsizim
abartmışsınız ben hiç öyle birşey yaşamadım ama (: büyük konuşmamak lazım dikkatli ol hayat şartları öyle bir hale getirir ki belki o imkanı bile bulamazsın büyük lokma ye ama büyük konuşma
Bizim stajer eleman 350 YTL alıyor. Aldığın maaşa bakılırsa ya çok küçük bir ilçede ikamet ediyorsun ya da patronunda bir işler var. Büyük konuşmamak gerekir ama çok zorda değilse bir insan bu maaşa çalışmamalı. Verdiğim emeğe ve yaptığım işe değer mi diye düşünürüm.
Ben şu alanda iyiyim dediğiniz bir işiniz vardır. Değil mi? Öyleyse liyakat kesbeden bir yerde çalışmalısınız diye düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
kardeş bu saatte işten nete giriyorsun işte ne güzel
şaka şaka ben de bırakırdım yönünde oy kullandım ama herkesin şartları aynı değil tabi, en iyisini sen bilirsin. Bu arada merak ettiğim sigorta primin yatıyor mu? cevap hayırsa 1 sn bile bile durma şartlar ne olursa olsun.