• 01-07-2019, 15:58:26
    #1
    Merhabalar, eyupoglumedya.com tasarımı biz themeforestten aldık, html bir tasarım açıkcası, fakat bir çok yerinde düzenlemeler yaparak googleye uygun hale getirmeye çalıştık. Grafiker arkadaşta bannerleri ve benzeri resimleri özgün bir biçimde hazırlamaya çalıştı. Fakat yandan çakma kendini seo uzmanı sanan webseouzmani tk adlı site bizim resim v.s herşeyi kopyalamış almış. Sadece merak ettim r10'da yer alıyor mu diye.
    Bu adamı ve sitesine tevafuken facebook da gördüm bir grupta hatta şöyle bir yorumu var,
  • 01-07-2019, 16:00:54
    #2
    .tk lı adama iş yaptırana şaşarım zaten.
  • 01-07-2019, 16:03:14
    #3
    🔥%100 WP Optimizasyon🔥
    Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar, eyupoglumedya.com tasarımı biz themeforestten aldık, html bir tasarım açıkcası, fakat bir çok yerinde düzenlemeler yaparak googleye uygun hale getirmeye çalıştık. Grafiker arkadaşta bannerleri ve benzeri resimleri özgün bir biçimde hazırlamaya çalıştı. Fakat yandan çakma kendini seo uzmanı sanan webseouzmani tk adlı site bizim resim v.s herşeyi kopyalamış almış. Sadece merak ettim r10'da yer alıyor mu diye.
    Bu adamı ve sitesine tevafuken facebook da gördüm bir grupta hatta şöyle bir yorumu var,
    Pardon bir an hostlab sandım,
    Domain Nameservers:
    NS1.HOSTBLAST.NET
    NS2.HOSTBLAST.NET
  • 01-07-2019, 16:05:43
    #4
    yapacak bir şey yok ,tema size ait değil ve tescillemediyseniz anca bakarsınız
    fiziksel olarak farklı şeyler yapılabilir ama ,orası size kalmış.
  • 01-07-2019, 16:07:38
    #5
    BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yapacak bir şey yok ,tema size ait değil ve tescillemediyseniz anca bakarsınız
    fiziksel olarak farklı şeyler yapılabilir ama ,orası size kalmış.
    Yok ya birşey yapacağımdan değil. 2 gün sonra gelip hack.link basan da olacak bunlara yapacak bir şeyimiz yok. Sadece merak ettiğim bu adam burada mı buradaysa şu soruma cevap versin,
    Hem hırsız olup, hem dürüst olmaya çalışmak nasıl bir kabiliyet onu merak ettim
  • 01-07-2019, 16:07:45
    #6
    Üyeliği durduruldu
    tk ne
  • 01-07-2019, 16:11:21
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok ya birşey yapacağımdan değil. 2 gün sonra gelip hack.link basan da olacak bunlara yapacak bir şeyimiz yok. Sadece merak ettiğim bu adam burada mı buradaysa şu soruma cevap versin,
    Hem hırsız olup, hem dürüst olmaya çalışmak nasıl bir kabiliyet onu merak ettim
    "Hem hırsız olup, hem dürüst olmaya çalışmak nasıl bir kabiliyet onu merak ettim "

    Bu vurgulamayı çok yapandan şüphe ediceksin. Kelime cambazlığı yapıyor.
  • 01-07-2019, 16:14:10
    #8
    hocam yanlış anlamazsanız bişi sorucam temaya themeforest demişsiniz kişi de almış olamaz mı? + wordpress alt yapısı kullanıyor tk lı olan sizinkisi html kalan görseller bana vektör gibi geldi benzer bir sürü vektör bulabilirsiniz. kişilerin gerçekten emek hırsızı olduğunu nerden biliyorsunuz? detaylı örnek verebilir misiniz?(not: sadece tema için konuşuyorum kesinlikle başka yerlere çekilmesin lütfen)
  • 01-07-2019, 16:20:19
    #9
    Bende bayılıyorum böyle insanlara, benim tamamen özel olarak yazdığım temayı her şeyiyle beraber kopyalayıp insanlara satıyor, sonrasında dönüp millete emekten bahsediyor, benim temamı çaldılar emeğimi çaldılar diye facebook'ta durum paylaşıyor. Zeka mükemmel, hiç demiyor bende sürekli tema çalıyorum, ben ne emeğinden bahsediyorum diye.