• 24-06-2019, 14:00:25
    #10
    Adamlara helal olsun, böyle saçma sapan şeyler yayınlayıp milyonları izletiyorlar helal diyorum.

    İlhan berat yılmam var oda böyle. İlk zamanlar güzel gerçekçi videolar yayınlıyordu sonra gerçekçilikten uzaklaşıp hayal alemine daldı.

    Yok reptilianlar yok anunakiler yok tarih öncesi savaşlar uzaylılar, sanırım onunda beyni yandı. Gerçeklikten uzaklaştımı birdaha izlemem .

    Kült tv pek ısınamadım ama oda kısa devre yaptı
  • 24-06-2019, 14:03:45
    #11
    İnsanları zombiye çevirecek denemelerin yapıldığı kesin. Böyle bir dünyada bunu denemeyen bilim adamı, milyarder falan elbette vardır. Ama mümkün olmayacak bir durum. Daha doğrusu bizim inandığımız dine göre olmayacak bir durum. Ölüden değil de canlı iken insanları vahşileştirecek düşünme yetilerini tamamen elinden alacak bir virüs yapılabilir ama imkansız değil.

    Bunu zaten Dünya Savaşı Z filminde İsrail için çıtlatmışlardı. Yüksek duvarlar yaparak zombilerden kaçabileceklerini dünyanın ölüp sadece onların kalacağına inanmışlardı. Zaten gerçekte de İsrailoğulları sadece kendilerinin kalacağını herkesin öleceğini düşünüyor. Yani böyle şeylerin peşinde olabilirler. Çalışmaların ciddiyeti vardır.
  • 24-06-2019, 14:11:43
    #12
    Geçende burada birisi tepemizden geçen uçakların bizi zehirlemek için fıs fısladığına inanıyordu.
  • 24-06-2019, 14:14:54
    #13
    Dünya nüfusu azaltma projeleri var evet, ama dünya savaşı ile bunu yaparlar diye düşünüyorum. Dünya savaşı içerisinde de biyolojik saldırılarla daha etkin hale getirebilirler.
  • 24-06-2019, 14:29:24
    #14
    zombi değilde
    genetiği ile oynanmış gıdalar ile insanların biyolojisi bozulabiliyor.

    kısırlık yapılabilir
    östrojen seviyesi arttırılabilir.
    kanser hücreleri tetiklenebilir.
    azgınlık sapkınlık arttırıcı hormonların seviyesi gıdalar ile arttırılabilir.

    bu tarz olaylar için o ırktan alınan yüz binlerce gen örneği ile yapılan testler sonucu başarı oranı artar.
  • 24-06-2019, 14:31:38
    #15
    FPS oyunlarında okadar kastık. Zombiler üzerinde bu skilleri kullanmanın vakti gelmedimi
  • 24-06-2019, 14:35:50
    #16
    Öyle bir durum olursa baktım Yozgat arabayla 9 saat sürüyor. Gaza bastığım zaman 7 saate güvende olurum
  • 25-06-2019, 09:36:44
    #17
    Arınma gecesi iyi gelir