Emlakcilarin derdi ney ?
31
●1.524
- 19-06-2019, 10:09:19Çoğu ilanları atıyorum piyasası 2000TL olan bir daireyi 1200TL'lik "gel gel ilanı" denilen dikkat çekici nitelikte ve düşeşlikte bir ilan ve onu arayan biraz aklı başında biri olursa yemeyeceğini anlayıp ilgisiz davranıyorlar.
Tek amaçları var o ilanlarda az önce "kaporasını aldık, biraz önce sattık, birine revize ettik" bilmem ne deyip ama benzer tipte daireler mevcut ofisimize gelin birlikte bakalım laflarıyla müşteri çekmeye çalışıyorlar.
Telefon dolandırıcıları misali yemeyeceğini anladıklarında sövüp kapatıyorlar neredeyse
constantine38 ve Dalale bunu beğendi.2 kişi bunu beğendi. - 19-06-2019, 10:15:07Doğu ile batı arasında çoooookkkk fark var. Siirt hakkari gibi illerde bulundum. Esnafın ilgisi ve saygısı muhteşem. Ne zaman doğudan evime gelsem kültür şoku yaşıyorum. Beğenmeyip burun kıvırdığımız doğudaki insanlık batıda yok. Hakkari'de sabah 6 da yolda kaldım. İnsanlar nasıl yardım etti anlatamam. Aynı olay karadenizde olsa kimse dönüp bakmaz. Ben karadenizliyim ve halkımı iyi tanırım. Adana'da büyüdüm. Ordaki insanların iyiliğinin 10'da i'i burda yok. Adana teksas gibi falan denir ama siz gelin karadenizi görün. İç anadolu insanı da karadenizin bi değişiği.
Tok satıcı olayı da doğru. Bunlar kriz var der dert yakınır ama müşteriyi b.k yerine koyar. Emlakçıyı kim sevmiş ki zaten. - 19-06-2019, 10:43:03Bu tip insanlar dünyanın en iyi ürününü veya hizmetini satsa da almam, maalesef bu tiplerin her yerde bolca örneği mevcut.
Hali hazırda zaten para kazandıkları için tok satıcı triplerine giriyorlar.
Dünya devi firmalar bile bunu yapmazken bunlara ne oluyor anlam veremiyorum