TriGGer adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Yaş sorunsalı
36
●1.488
- 02-06-2019, 19:53:02Üyeliği durdurulduMerhaba,Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosting firmalarında çalışıyorum part-time ve remote olarak destek sağlıyorum örnek olarak sizin geçenlerde benim o firmanın r10 hesabıyla açtığım bir konuya yorum yazdığnızı çok iyi hatırlıyorum ve ben cevap vermiştim
Aslında forumda 1 yıldır mevcutum ancak 3 günlük üyeliğim sağolsun
Bende tam tersi yaşıyorum sanırsamarifcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Canları sağolsun - 02-06-2019, 19:55:03Senin yaşında ben de senin kadar agresiftim, yaptığım her şeyde birilerini ezme ve kapak etme güdüsü vardı içimden dolup taşan. Hatta kendimi dahi gibi falan görüyordum. Ben bu yaşta böyleysem ileride kim bilir neler yaparım falan diyordum. Yabancı sitelere index atmaktan tut exploit yazmaya, SEO denemeleri yapmaya, insanları site açıkları konusunda uyaran iletişim mailleri atmaya kadar... Yaş ilerledikçe pek de deha olmadığımı anladım. Duruldum diyebilirim.
Yaşıtların oyun oynarken, senin kendini geliştirmen güzel. Hosting firmasına ad arayışı konusunda da dediğim gibi sadece yaş odaklı barikat kuran tiplere ben de artık bu çocuk kervanından hayli uzaklaşmış bir birey olarak hala sinirleniyorum. Ama her eleştiriyi de "akıl yaşta değil baştadır" diye savuşturma. Gerçekten iyiliğine konuşan, yorum yapan, tavsiye veren benim gibi abilerin vardır ve olacaktır. Her sözü de kulak arkası etme.
Akıl yaşta değil, baştadır ama olgunluğu da insana belirli bir yaş getiriyor. Şahsen ben, o senin yaşlarındaki ben gibi değilim. Zamanla değiştim. Ha o zaman cahil miydim? Bilgisiz miydim? Değildim, bu dediklerimi ve dahasını yaptım ama düşünce ve bakış açım daha agresif ve sığmış. Bunu gördüm zamanla.
Her düşünceyi yabana atma, o büyüklerinin hepsi seni sadece yaşınla değerlendiren insanlar değiller. Benim gibi, geçtiğin yollardan geçenler de oldu ve bir şey biliyoruz ki bazı şeyleri konuşuyoruz.
Başarılar dilerim. Aklına takılan bir şey olursa, sohbet etmek ve danışmak istersen PM atabilirsin. - 02-06-2019, 19:55:56Yaşın kaç? Herkese açık yazmak istemiyorsan özelden numaranı da gönder görüşelim. Forumda ben de dahil birçok genç arkadaşımız bulunuyor.TriGGer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-06-2019, 19:57:41Üyeliği durduruldu15 Yaşındayım özelden iletiyorum numaramı whatsappdan görüşebiliriz tabikiyusufaofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-06-2019, 20:13:12Herkesi dinle, kendi kararını ver onu uygula kardeşim. Yanlışın senin olsun, yaşayarak öğren.
Bazı abilerinin altın değerinde nasihatleri olur, ama o yaşlardan geçeli çok olduğundan dolayı söylediklerinin bir etkisinin olmayacağını bazen unutabilirler. Zira dün akşam ne yediğini unutan insan, üzerinden yıllar geçen olayları hatırlamakta zorlanır.
Kendileri de aynı yollardan geçmişler, fakat onlar da büyüklerinin her tavsiyesini dinlemeyip, yaşayarak öğrenmişlerdir.
Yaşayarak öğrenmenin güzelliği ise asla unutulmamasıdır. İnsan her şeyi unutabilir, kişileri, yerleri, mekanları, olayları; ama ne hissettiğini asla unutmaz.
Hayatında başarılar dilerim. Aynı şekilde herhangi bir ihtiyacın olduğunda biz buradayız. - 02-06-2019, 20:20:45Dostum para kazanmayı yaparsın. Bak İngilizce öğren.ingilizce öğren.ingilizcr öğren.TriGGer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-06-2019, 20:28:31Üyeliği durdurulduAmaç maddiyat degil.Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kazandığım para ile sokaktan sahiplendigim yavru kedimi besliyorum.
1 yıl ucretsiz sırf bilgi için calıstım bazi firmalar ile
cidden sinir bir durum