Senin yaşında ben de senin kadar agresiftim, yaptığım her şeyde birilerini ezme ve kapak etme güdüsü vardı içimden dolup taşan. Hatta kendimi dahi gibi falan görüyordum. Ben bu yaşta böyleysem ileride kim bilir neler yaparım falan diyordum. Yabancı sitelere index atmaktan tut exploit yazmaya, SEO denemeleri yapmaya, insanları site açıkları konusunda uyaran iletişim mailleri atmaya kadar... Yaş ilerledikçe pek de deha olmadığımı anladım. Duruldum diyebilirim.

Yaşıtların oyun oynarken, senin kendini geliştirmen güzel. Hosting firmasına ad arayışı konusunda da dediğim gibi sadece yaş odaklı barikat kuran tiplere ben de artık bu çocuk kervanından hayli uzaklaşmış bir birey olarak hala sinirleniyorum. Ama her eleştiriyi de "akıl yaşta değil baştadır" diye savuşturma. Gerçekten iyiliğine konuşan, yorum yapan, tavsiye veren benim gibi abilerin vardır ve olacaktır. Her sözü de kulak arkası etme.

Akıl yaşta değil, baştadır ama olgunluğu da insana belirli bir yaş getiriyor. Şahsen ben, o senin yaşlarındaki ben gibi değilim. Zamanla değiştim. Ha o zaman cahil miydim? Bilgisiz miydim? Değildim, bu dediklerimi ve dahasını yaptım ama düşünce ve bakış açım daha agresif ve sığmış. Bunu gördüm zamanla.

Her düşünceyi yabana atma, o büyüklerinin hepsi seni sadece yaşınla değerlendiren insanlar değiller. Benim gibi, geçtiğin yollardan geçenler de oldu ve bir şey biliyoruz ki bazı şeyleri konuşuyoruz.

Başarılar dilerim. Aklına takılan bir şey olursa, sohbet etmek ve danışmak istersen PM atabilirsin.