Gece siteme bir ilan açıldı ve Scottish Fold ve British Shorthair yavrularını sahiplendireceğini söyledi kadın üyemiz. Ben her zaman olduğu gibi gruplarda paylaşımı yaptım (tekir olduğunda da yaparım).
Fakat ne göreyim? Ben o kadar üyeyi hiç bir arada görmedim desem yeridir. Ne postlar atılıyor konuya, aylardır bir yavru dünyalar güzeli tekir yavruya yuva bulana kadar ne çektim. Ama gece kadın üyemiz açıyor konuyu ve biz gruplarda gün içerisinde paylaştığımızdan şu an üye patlaması yaşıyoruz. Bu durum benim işime yarıyor normal de fakat biraz da içimi sızlatmadı desem yalan söylemiş olurum. Maalesef üzeri temiz olan zengin çocuğu ile üzeri yırtık ve kirli olan çocuk arasında dahi ayrım yapıyoruz sokak kedisi ile ırk kedisi arasında mı ayrım yapmayacağız.
Biraz bu konu hakkında yazmak istedim, kusura bakmayın.
İnsanlar Neden Ayrım Yapıyor, Neden Hep Güzeli Görüyor?
12
●573
- 25-05-2019, 14:17:14Çok doğru bir yaklaşım, tek bir husky köpeğim dışında bütün kedi, köpeklerim tesadüfle aldığım hayvanlar. Ya barınak, ya sahipsiz olduğu için. 3 defa sokakta bulduğum kediyi sahiplenmiştim. Husky de yine cins olduğu için değil veterinerin elinde duran bir köpek olduğu için almıştım.
- 25-05-2019, 14:19:29Yüreğinize sağlık hocam Allah sizden razı olsun, çok teşekkür ederim.minidora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekir kedin olsun, anladımRijndael adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-05-2019, 14:25:39Hocam tecrübe kısmını atlayıp şikayete yöneldim açıkçası, çünkü yıllardır kedi sahiplendirmeye çalışıyorum ırk kediler hep öncelikli maalesef...Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-05-2019, 14:28:07Kesinlikle katılıyorum, Beyza hanımda konusunda yazmış çiftleştirdiği için pişman olmuş şimdi de kısırlaştıracağım diyor... sokak kedilerinin dahi kısırlaştırılması lazım hocam çünkü yuva bulamıyoruz ve doğal ortamları da kalmadı çok zorluk çekiyorlartatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
