• 15-05-2019, 23:39:34
    #37
    huseyinbozca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben 1995 doğumluyum ama bu yıldan önceki şampiyonluklarinizi nasıl aldığınızı da biliyorum... Mesela 86-87 sezonu.. Devir teknoloji devri, artık o yıllara ait saibeleri anlamak çok da zor değil... Şimdi konuşturma beni aç cesaretin varsa oku şikeli şampiyonluklarinizi, teşvik primlerinizi... galatasaraylilar böyle konuları konuşmaktan kaçarlar. Hepiniz sonuç odaklisiniz.. Nasıl şampiyon olduğunuzla pek ilgilenmiyorsunuz.. O yüzden bu suçluluk pskolijini belli etmemeni normal karşılıyorum .. 😊
    Çok komiksin Genç arkadaşım.
  • 15-05-2019, 23:41:01
    #38
    fLayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok komiksin Genç arkadaşım.
    Estağfurullah eline su dökemem bu konuda
  • 15-05-2019, 23:46:03
    #39
    AOK
    Google Haritalar Uzmanı
    huseyinbozca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben 1995 doğumluyum ama bu yıldan önceki şampiyonluklarinizi nasıl aldığınızı da biliyorum... Mesela 86-87 sezonu.. Devir teknoloji devri, artık o yıllara ait saibeleri anlamak çok da zor değil... Şimdi konuşturma beni aç cesaretin varsa oku şikeli şampiyonluklarinizi, teşvik primlerinizi... galatasaraylilar böyle konuları konuşmaktan kaçarlar. Hepiniz sonuç odaklisiniz.. Nasıl şampiyon olduğunuzla pek ilgilenmiyorsunuz.. O yüzden bu suçluluk pskolijini belli etmemeni normal karşılıyorum .. 😊
    suçlu psikoloji mi ?

    Ahahahahahaha
    Suçluyum hakim bey.sevmek suçsa bir ömür boyu mahkum olurum.

    İyi uçuşlar hocam size
  • 15-05-2019, 23:46:15
    #40
    #🏆 https://wa.me/seonom
    huseyinbozca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Derbiyi hakem hatasıyla aldınız sesiniz çıkmadı, şampiyonluk gözünü kör etmiş. Biz niye sesimizi çıkaralım?
    Beşiktaş - Rize maçında iki buz gibi ofsayttan golüde dış güçler attı zaten.

    Maalesef kaderiniz bu.Tüm hayatınız GALATASARAY'ın başarılarını izlemek ile geçecek.
  • 15-05-2019, 23:48:32
    #41
    ilk pozisyon kesinlikle penaltiydi. ikinci pozisyon tartismali. mhk VAR icin diyor ki, ancak su goturmez, tartismasi bile olmayacak, net sekilde gorulen pozisyonlarda hakemi cagir tartismali pozisyonlarda hakemi cagirma. ikinci penalti tartismasiz su goturmaz posizyon degil. savunmaci topla karisik geliyor hakeme pozisyona yakin vermiyor. var hakemi cagirinca hakem vermek zorunda kaldi cunku var arada kalan pozisyona cagirmamasi lazim. akhisarlilar maca cikarken 2 haftadir galatasaray lehine yapilan acik kayirmalari gorduler. ikinci penaltida patladilar.

    onceki hakem komitesi zamaninda galatasarau aleyhine sik sik hatalar yapiliyordu. lehine hemen hemen hic hata yapilmiyordu. hakem komitesi degistikten sonra galatasaray aleyhine yapilan hatalar, bariz sekilde hata bile sayilmayacak sekilde lehine dondu. artik galatasarayin aleyhine tek bir hata yapilmiyor. eger hakemler formsuz olsa bir macta hem lehte hem aleyhte hatalar yaparlar. ya hep lehte ya hep aleyhte hata yapiluyorsa o hata degil tercihtir.

    furbol bir spor degildir. futbol bir oyundur. ve en ahlaksiz oynandigi ulkelerden biriyiz. bu ulke futbolu izlenmez. bu ulkede futbol onurla serefle ahlakla oynanan bir oyun degil. galatasaray yine dalaverede basarili oldugu bir mayis yasiyor. tarihte boyle bir cok sampiyonlugu var galatasarayin 5-0 kazanmasi gereken maci 7-0 kazandigi rakip takim kalecisinin topu YANLISLIKLA galatasaray forvetine verip gol yedigi maclar var sampiyonluk getiren.

    en cok kimin sampiyonlugu varsa en cok dalavereyi yolsuzlugu o yapmistir. belki en temiz sampiyonluk bursanindir. cunku sampiyonluk icin bir birine esit takimlarin yaristigi bir surecte hakemlerin birilerine omuz vermesi fark yaratiyir.

    siyasete bakin. ne kadar cok yalanci siyasetcimiz var. oy almak icin yalan soyleyen siyasetcilerimiz var. internette satis yapan bir ton *********** var. forumda bir ton dalavereci var. devletten sahte belgeler ile hibe alanlar var. forumun yarisi vergisini odemeden ticaret yapiyor. senelerce memleketin universite ve kpss sorulari calinmis. futbolu yoneten hakemlerin hepsi o pozisyonu haketmeyen torpilli adamlar. hakemlerin cocuklarini torunlarini damatlarini hakem yapiyorlar. emekli olunca gozlemci temsilci vs... futbol endustrisinden kaymagi hak edene degil kendi adamlarina yediriyorlar. kralligi kaldirdik babadan ogula gecmiyor memlekette yonetim ama hakemlerde hala babadan ogula devam ediyor.

    Bu kadar cok ahlaksizligin dalaverenin oldugu ulkede futboldan ahlak ve durustluk beklemek hayalcilik olur. galatasaray sahada top oynamanin yetmedigini bildigi icin her zaman ki saha disi faktorlere basvurdu. ve basarili oldular. artik hakem HATALARI galatasarayin sadece lehine yapilabiliyor.
  • 15-05-2019, 23:51:50
    #42
    Güngör adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Beşiktaş - Rize maçında iki buz gibi ofsayttan golüde dış güçler attı zaten.

    Maalesef kaderiniz bu.Tüm hayatınız GALATASARAY'ın başarılarını izlemek ile geçecek.
    Tüm hayatımız haksızlıklarla geçti ve geçmeye devam ediyor. Bu şekilde demen daha doğru olurdu.
  • 15-05-2019, 23:51:54
    #43
    Kurumsal Üye
    hoxelizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yenerek değil, para vererek, hakem alarak kazandı. Büyük adaletsizlik saçmalıklar döndü benim fikrimce maç tekrarlanmalı en iyisi yüksek seçim kuruluna sevk etmek
    İroniymiş pardon
  • 15-05-2019, 23:52:25
    #44

    Son üç haftanın bariz özeti budur teşekkürler Lopes.
  • 15-05-2019, 23:54:33
    #45
    Kurumsal Üye
    ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

    Son üç haftanın bariz özeti budur teşekkürler Lopes.
    Hakeme kendini attırmak için herşeyi yaptı. Hakem ne yapmalıydı kırmızı vermemeliymiydi ? Bu maçta hakem hatası olmadı ama hakem hatası olan maçlarda ertesi gün hakemlerde hata yapar diye imzalar atanlar ne olduda hakem diye böyle sağa sola saldırmaya başladılar
    Komiksiniz tebrik etmiyorsunuz bari izleyin hocam ya hakikaten.