zevkime hitap eden bir işi zaten başkası yapmış ise hazır çıkartmış ve satışa sunmuşsa yeniden niye onunla zaman kaybedeyim. Alır üstüne geliştiririm veya yeni şeyler çıkartmaya çalışırım. Canım elma çekti markette var ama ben bahçeye ekeyim de olunca yerim mi dersiniz gidip alır mısınız ?
not: web designer falan değilim şahsi görüşümdür.
"Web Designer"ların Kendi Sitesinde Başka Tasarımları Kullanması
13
●858
- 10-05-2019, 02:51:14Yani bir de işin kodlama-yazılım kısmı var hocam adam çok iyi bir tasarımcıdır fakat yazılımda zayıftır profesyonel görünmek için premium ürün kullanmayı tercih eder. Sizin dikkatinizi yöneltmeniz gereken nokta kişinin referansları olmalı bence başlıkta ve konuda da bahsettiğiniz gibi konu "Web Designer"larsa tabii.
- 10-05-2019, 13:53:17Şahsım adına kısmen böyle yapıyorum;Mettwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bir web developerım ama tasarım konusunda gerçek anlamda sıfırım bana kod vereceksin ben kodlayacağım herhangi bir görsel firkim olmaz benim için logo ile kolon aynı hizada olmasada olur ama işte : ) Bende tam olarak themeforest'tan bir template alarak ilerledim lakin ben wordpress kullanmıyorum zaten nefrette diyorum wp kullansam bunu kabullenemezdim herhalde. HTML olarak satın aldığım temayı (yok satın almadım ayın ücretsizlerinden indirdim) arkasını laravel ile doldurum alttan alttanda istediğim entegrasyonları kendi kişisel sitemden çıkartmış oldum. Şahsım adına wordpress'i normaldede saçma buluyorumda mecbur kalınıyor bazen ama kendi kişisel sitemde asla kullanmayacağımın altını çizebilirim. - 10-05-2019, 23:34:18kesinlikle tatılıyorum var olan bir temayı kullancağına photoshopda tek sayfalık bir görsel koy daha iyi bence.
en azından sana özel senin imzanın olduğu birşey olur.
ama zaten şöyle birşey var günümüzde yapılan sayfaların hepsi birbirinin kopyası çoğunluk themeforesttan aldığı temaları kullanıyor. üzgünüm ama özgün tasarım yapıcak olan kişi sayısı sayılı.