10 yaşındaki çocuğu forumda tüketmeyin. Gitsin oynasın. Makale yazıp site açmak ilgi alanı olmaz.
İleride zaten çalışacak. Neyse yine de siz bilirsiniz yaş sınırı olmaz muhtemelen ama burada o yaşta birisinin işi olmamalı.
R10'Da Yaş Sınırı Var Mı?
16
●1.365
- 09-05-2019, 14:53:39Aslında dediğin normalde doğru hocam, bu yaşlar hep oyun eğlenme yaşları ama ilgisi olduğu için bunu kullanmak istiyorum. Zorlama ya da başka bir durum da yok aklınıza böyle şeyler gelmesin. Ben bilgisayarda uğraşırken hep yanıma oturup soru sorup öğrenir. En azından istediği bir şey yapmasının güzel olacağını düşündüm.Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-05-2019, 14:57:27Asosyal mi olacak o da? Hiç mantıklı değil. 10 çok küçük bir çocuk.
- 09-05-2019, 14:58:2914-15 yaşında görmüştüm hocam da 10 için moderatörlere danışın
- 09-05-2019, 15:02:41Kesinlikle burası için uygun yaşta değil kardeşimiz hocam. Sokakta oyun oynayacak, parka gidecek yaştaki çocuğun burda yeri yok. Kötü niyetli değilim, o yaştaki çocuklar kişisel gelişimini internette tamamlayamaz. Eksik kalir hep bir yanı. Çocukluğunu yaşatacak şeylere yöneltin. Size yardım ettikçe beraber dışarda vakit gecirin. Buralara başlamasına en az 5-6 sene var. Başarılar.
- 09-05-2019, 15:06:09O da dan kastınız nedir hocam? İş yapan ya da bilgisayara oturan herkes asosyal olmuyor.teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öneriniz için teşekkürler hocam.UygulamaMarketi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru diyorsun hocam önerin için teşekkürler, zaten 7/24 kendisi istede de oturtmam bilgisayar başına. Günde 1-2 saat max.Zalmoxis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 09-05-2019, 18:02:50Ben Tam tersine düşünüyorum . 12 yaşımda sokakta oyun oynamak yerine bilgisayarda eğitim videoları izleyerek kendimi geliştirmeye tercih ettim. Allah'a çok şükür üniversiteyi tamamladım . ama üniversiteden hiç birşey anlamadım. üst düzey başarıyla bitirdim. bunun tek sebebi küçük yaşta edindiğim bilgilerle. Evet çocuk oyun oynamalı sokağa çıkmalı ancak ilerde bu işleri yapacaksa özellikle yazılım sektöründe ilerde olacaksa . bence burada ticaretten ziyade bilgi depolamak amaçlı üye olmasında sakınca yoktur. İmkanınız varsa yazılım kurslarına göndermeniz ilerde çok işine yarayacaktır.
- 09-05-2019, 18:05:23Benim de benzer olaylarım oldu hocam, keyif aldığım için 5. sınıfta metin2 serverlarıyla uğraşıyordum. Yabancı sitelerden sistemler, silahlar alıp oyuna ekliyordum. O dönemde kazanmıştım ilk paramıMertcanKolatan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakalım moderatörlerden birine sorup detaylı bilgi alacağım.
Bakalım moderatörlerden birine sorup detaylı bilgi alacağım.