5 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz!
53
●2.218
- 24-04-2019, 14:12:07Bir hayatı bir aileyı yaktı geçti o çoçugu. Ne olcak cezası, cezaevinde yatmak mi ? Lanet olsun böyle hukuk sistemine de insana da. Boyle adi şerefsizleri duydukça içimden öyle pis şeyler geçiyorki kendime inanamıyorum böyle de lanet herifler. Getirip halka vericekler abi, cezaevi ne ödül o şerefsize!!!
- 24-04-2019, 14:12:20Size tamamen katılıyorum hocam.digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-04-2019, 14:25:02Efendim sonra neden 15 yaşındaki çocuğun hayali Almanya oluyor. Buyrun.
- 24-04-2019, 17:33:30Kanarya'ya 1 km mesafede oturuyorum. Bizde bugün şok olduk
- 24-04-2019, 19:25:24Yapan kansızlar elbet bulunacak ama olayın aslında daha vahim bir hali daha var. Bugün facebook'ta bir çok akrabam ve arkadaşım çocukları sokağa çıkartmayın diyor. Bu çocuk 5 yaşında daha önceki 7 - 8 ve yukarısı. Kimse kusura bakmasın ama ilk ve en önemli işi vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak olan devlet benim çocuğumu koruyamıyorsa bıraksın gitsin. Bu olay terörden daha vahimdir ve daha önemlidir. Eğer benim çocuğum 7 yaşında sitenin bahçesinde veya çocuk parkında oynayamacaksa, okula 100 metre olan evine kaçırılır korkusuyla servis kullanacaksa bundan utanması gereken kişiler bellidir.
Şimdi geçmişe baktığımızda bu tür olaylarda verilen cezalar ortada, ne zaman tecavüz haberi okusam aklıma geçmiş zamanda hemde bir kadın bakanın "1 kereden birşey olmaz" demesi geliyor, yine beynimden vurulmuşa dönüyorum. Ülkemizde günden güne çocuk istismarının sayısı artmakta hatta dünyada 3. sıradayız, hani muz cumhuriyeti diye dalga geçtiğimiz ülkelerden çok daha öndeyiz. Yam yam dediğimiz ülkelere fark atmışız. Artık çocuk istismarı konusu olağanlaşmaya başlaması da işin ne kadar vahim bir halde olduğunu gösteren başka bir işarettir.
5 yaşında bir çocuk ya çok şey yazasım var ama hepsi küfür içeriyor ondan yazamıyorum. Eskiden yolda tatlı bir çocuk gördükmü severdik, gülümserdik. Şimdi yanlış anlaşılmasın diye başımızı başka tarafa çevirir olduk. Bunun bir sonraki adımını gelin siz düşünün. - 24-04-2019, 20:17:50Kansizlik almis basini gidiyor insanlarda ne haya kalmis ne edep,hayayi edebi gectim insanlik kalmamis musluman olmis olmamis sagci olmus solcu olmus hic farketmez insan her zaman insandir ancak su karaktersiz insan diye niteledigimiz varliklarin sonu gelmiyecek Korkuyorum ki her gun haberlerde gormekten duymaktan artik normallesicek ve insanlar yadirgamamaya olur ya demeye basliyacak yakinda insallah boyle bir sey boyle bir zihniyeti be bizim insanlarimiz ne de tum dunya insanlari benimseyip kabullenmez. Allah ailesine yakinlarina ve en cok o zavalli cocuga yardim etsin.
- 24-04-2019, 20:55:58Nasıl Bir ülke olduk, Haberi Duyunca Kahroldum,o aileyi, o çocuğun bundan sonraki psikolojisini RABBİM Sabır Güç kuvvet versin