• 01-03-2019, 14:00:03
    #1
    Arkadaşlar Merhaba,

    Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Umarım en mantıklı yere açmışımdır konuyu. Değilse, uygun bir yere taşınmasını rica ediyorum.

    Öncelikle bu bir devir ilanıdır. Sahibinden veya farklı platformlara çıkılması yasaktır. Buraya açmamın nedeni neredeyse forumdaki herkesin aklı başında birer birey olmasından kaynaklı. En kötü gelebilecek soruların beyinle sorulacağından hiç şüphem yok.

    Firma : Tv Yayın Hizmeti Veren Dijital Platform Platinum Bayi
    Yer : İstanbul Avrupa Yakası
    Kaç senedir işletiliyor : 15 seneye yakın
    Çalışan sayısı : 3
    Aylık Ciro : 50-60K arası
    Kar : 25-35K arası
    Devir Ücreti : 450.000 TL

    Yukarıda kısaca özeti geçtiğim bayi Avrupa yakasında, markasını bildiğiniz hatta çoğunuzun evinde kullandığınız bir dijital platform bayiliğidir. Türkiye'de ilk 5 sıralamasında her zaman olmuş, marka tarafından göz bebeği bayilerdendir. Ödeme döngüsü, günlük sahadan gelen nakit (ortalama günlük 1000TL) ve her ay alınan hak ediş üzerinden sağlanır. Marka tarafından, kira yardımı gibi güzel imkanlar sağlanmaktadır.
    İşi bilmek gibi bir derdiniz olmadan devralıp çalışılabilecek nadir işlerdendir. Sadece biraz yönetim beceriniz olması yeterli. Günlük gelen iş emirleri için bir rut hazırlanır ve işler gün içerisinde veya ertesi gün tamamlanır.

    Bütün rakamlar, resmi olarak tutulur, hak edişler marka tarafından bayi ekranından açıklanır, ve her ay firmanın hesabına yatar. Yani yapılan ciro tamamen SOMUTTUR. Anlaşma durumunda marka ziyaret edilip bayi ile ilgili gerekli geri bildirimleri ve raporlarıda alabilirsiniz.

    Kesinlikle ve kesinlikle MARKA bilgisi hiç bir yerden paylaşılmayacaktır. Sadece ciddi alıcıların, gidip yerinde görüşmesi gerekmektedir. Gizlilik ihlalinden dolayı paylaşılmayacak (markayı arayıp devir eden bayiniz var gibi sorular sorulması istenmiyor) Yeri ziyaret edip görüşmek istediğinizde açık açık markayı göreceksiniz.

    Peki gelelim neden devrediyorsun sorusuna..

    Ama açıklanamayacak kadar kötü aile içi durumlar nedeniyle kendisi devredip gitme kararı aldı. Ayrıca 20 yaşındaki hayırsız oğlu yüzünden sabah 9 gece 11-12 lere kadar çalışmak kendisini inanılmaz yıprattı. Mide ameliyatı geçirdi, tansiyon hastası oldu.. İlk saydığım sebep, kimsenin başına gelmesini istemeyecek cinsten bir sebep. Fakat açıklamam mümkün değil. Kendisine sorarsınız.

    Her şey kayıtlı ve resmi, kafadan sallayarak yazılan rakamlar değil bu rakamlar.

    Aklınıza takılan her şeyi konu altına yazınız. PM istemeyin, çünkü her şeyi şeffaf bir şekilde anlattığımı düşünüyorum. Düşünen arkadaşlar, gidip yerinde bayi sahibiyle görüşebilir.

    İmkanı olan için bir daha karşınıza çıkmayacak kadar önemli bir fırsattır.

    Saygılar
  • 01-03-2019, 14:11:30
    #2
    ayrıntılı bilgiler pm
  • 01-03-2019, 14:11:52
    #3
    Marka adı yok, peki referans var mı?
  • 01-03-2019, 14:18:43
    #4
    3 aylık bir üye ve 1 adet ticaret gerçekleştirmemiş birisinden bu tarz satış konularına nedense inancım yok.
  • 01-03-2019, 14:24:02
    #5
    Ben olayı hala anlamadım abi sen ne diyorsun biraz kısa özet geçer misin.
  • 01-03-2019, 14:31:30
    #6
    Seo_Smyrna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Marka adı yok, peki referans var mı?
    Öncelikle gelen pm lerden Dijital platform ile ilgili bilgi eksikliği olduğunu anladım. Burdaki dijital platform Türkiye'de bulunan, evinize TV YAYINI hizmetini sağlayan 1-2 markadan biri. Bu net olmuştur sanırım. Referans olarak ne gibi referans istyiyorsunuz?

    mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3 aylık bir üye ve 1 adet ticaret gerçekleştirmemiş birisinden bu tarz satış konularına nedense inancım yok.
    Dostum bu konunun aylık veya 10 yıllık üye olmakla bir ilgisi olmadığını anlaman gerek diye düşünüyorum. Bir ürün satışı yapmıyorum. Kazıklamak, tokatlamak, dolandırmak gibi durumların bu konuda oluşması ihtimali yok. Ortada resmi bir firma var ve bunun devrini yapmak isteyen kişiye destek oluyorum. Bende senin konuyu net okuyup anladığına inanmak istemiyorum malesef.



    GrupSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben olayı hala anlamadım abi sen ne diyorsun biraz kısa özet geçer misin.
    Mesajının altında, alıntı yaptım ve bold olarak işaretlediğim bir hizmet. Bir bayilik hizmeti, aklına zaten bu sektörde gelen 1-2 firma vardır, onlardan biri. Gerekli detaylarda zaten konuda mevcut. Ne anlamadığını tam olarak yaz açıklayayım.
  • 03-03-2019, 17:28:25
    #7
    Güncel..
  • 03-03-2019, 18:20:30
    #8
    Bana ciddi gelmedi. Ya da kazançlar abartılı.
    Ayda ortalama 30K kar bırakan bir işletme 450K ya satılır mı?

    1) İşi yönetecek gücünüz hevesiniz sağlığınız yoksa ayda 10k maaş + aylık kardan prim vereceğiniz bir işletmeci bulursunuz kazancınız devam eder. İşletmeci daha çok prim kazanmak için kendi işi gibi koşturur işi yönetir size bir kaç günde bir rapor verir.
    2) Acil 450k nakte ihtiyaç varsa hükümet esnafa ve kobilere destek kredileri açıkladı. 1,64 faizli ilk 6 ay ödemesiz 450k tutarında 36 ay vadeli kredinin taksiti 17k.

    Yani işin peşinde koşamayacaksanız da acil nakte ihtiyacınız varsa da bu sorumlar satış gerçekleştirilmeden kolayca çözülebiliyor.
  • 03-03-2019, 18:43:03
    #9
    Avatar, konu, ciddi aylık kazanç beyanı.

    Biraz savan.avi gibi geldi.

    Off topic de çok fazla üyeye ulaşabileceğini düşündüğünüz için buraya açtığınızı düşünüyorum ayrıca.