• 18-02-2019, 11:54:00
    #55
    Administrator
    baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hangi ilde olucak güzel bir otelde olsun
    Büyük ihtimalle olursa ilk etap İstanbul'da olur. Şuanda sadece fikir alıyoruz neler yapılabilir, kimler gelebilir gibi.
  • 18-02-2019, 11:57:59
    #56
    Üyeliği durduruldu
    • Ülkemizde büyük teknoloji forumlarındaki yöneticiler katılım gösterebilir.
    • Forum içerisinde büyük girişimlerde bulunmuş örnek üyeler kendi başarı hikayesini anlatabilir.
    • Girişimci adayları kendi ilginç projelerinin sunumunu yapabilir. Yatırımıcı ve çevre edinmek açısından ilgi görecektir.
  • 18-02-2019, 13:45:50
    #57
    Üyeliği durduruldu
    @SAEC; sizi forumda aktif görmek mutlu etti

    Ben Sosyal Medya ve Yazılım alanında katılmak isterdim.

    R10 üyeleri ile tanışmak istiyorum

    Ankara buluşması yapılıyor sanırım. Ankaraya gelemem ama İstanbul buluşması olsa Sakaryadan Gelirim

    Güzel olur bence
  • 18-02-2019, 14:11:37
    #58
    Moderatör
    Herkesin önerilerini not alıyoruz. Umarız güzel şeyler çıkar ortaya.
  • 18-02-2019, 14:35:47
    #59
    Aramızdan Ayrılanlar - Vefat Edenler
    Şahsen ben derim ki bizi biz ile buluşturun Sayın yöneticiler sanatçıların fenomenlerin orada nasıl yükseldiklerini iş adamlarının neler yaptıklarını dinlemek sıkıcı olabilir biz bize yeteriz güzel bir program sabah 9 akşam 5 e kadar konular r10 için konuşalım birbirimizle konuşalım daha çok şey çıkar düşüncesindeyim. Herkesin kaynaşması ve sohbet edip birliğimizi arttıracağımız bir etkinlik hoş olur dediğim gibi öteki türlü klasik bir seminer dinlemiş gitmiş oluruz.
  • 18-02-2019, 14:39:08
    #60
    Musa Çavuş
  • 18-02-2019, 14:46:44
    #61
    -Domain konusunda Uğur Ata, aklımda bi kaç kişi daha var unuttum aklıma konuşma yapabilir ve çöp domain almaktan yurt dışına dolar çıkışı önlenir ufak bir nebze olsada.
    -Kendi girişimlerini tanitabilir keza ben slayt şeklinde kendi girisimimi anlatmak isterim
    -Marka patent konusunda bir kişi olabilir
    -PHP uzmanından tavsiyeler olabilir
    -Profesyonel video kurgu ve Tasarım alanlarından konuşmacı
    Bir kişi için en az 15 dakika süre konmak şartı ile konuşma yapılsın Tedx tarzı olsun.
    -R10 youtube kanalında bu konuşma videoları yer alsın
    -Ben Ankara dan geleceğim bunun için otel baraka ne ise ayarlanmali.
    -Webrazzi den arda kutsal gelmesini isterim onlara bol bol içerik çıkar ve webrazzi takip eden kontağı olan büyük ceo ve şirketler var
    -Coşkun bey konuşması kendi hosting ve r10 hakkında deneyim sunsun
    -içerik sistemi olarak makale yazarları ve makalenet olaya dahil olsun
    -show haber, blomgbertht var onlar davet edilsin
    -fuckup iş batırma geceleri şöyle girişimlerinde ilk başlarda zorlanıp pes etmeyip girişimlere devam edip başarı saglayanlarin konuşma yapması
    -kadir koymen var o davet edilebir
    -pazar yerlerinde ve kendi eticaret siteleri olanlar deneyim paylaşabilir
    -sanalpos şirketlerinden karalnet var payu paytr gibi isimler olabilir

    HTC_A9u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 18-02-2019, 15:18:32
    #62
    İzmir'de yaparız değil mi üstad? @Coskun;
  • 18-02-2019, 15:36:15
    #63
    Şu anda alanın en iyileri zaten belli. Ancak bu en iyiler arasında R10 içerisinden çıkan kişilerle görüşülebilir ilk etapta. @backdoor; bu konuda benim SEO alanında görmek isteyeceğim kişilerin başında geliyor. Geçenlerde bir semineri izlerken kriko.io kurucusunun da R10'dan çıktığından bahsettiler. O arkadaş baya iyi bir konuşmacı o dahil edilebilir. Bunlar SEO alanında aklıma gelen ilk isimler. Aynı şekilde Google ads ve facebook reklamcılığı ile ilgili Zafer Kavaklı getirtilebilir. Öncelikli olarak sizin bu insanlarla görüşüp asıl onlardan fikir almanız lazım. Yoksa burada adam Enes Usta gelsin en iyisi o falan diye kafasına göre insanları bekliyor. Gerçekten ses getirecek ve bunu globale çevirebilecek bir yapısı var R10'un. Ben Webrazzi'nin yaptığı şeyleri ilk başta R10'dan bekliyordum. Ancak çok pasif bir webmaster forumu olarak kaldı burası maalesef. Eğer bu konuda bir atak yapacaksanız, dilerim alanının gerçekten iyilerini çağırırsınız.

    Ek: Bu arada E-ticaret alanında sefamerve.com'un yöneticisi de çağrılabilir. Webrazzideki konuşmasını hala tekrar tekrar dinliyorum. O zamandan bu zamana anlatacak çok şeyi vardır diye de düşünüyorum. Gerçekten tek başına bir şirket ne noktalara gelebilirin güzel bir örneği.