Arkadaşlar merhaba
Burnumdan deviasyon ameliyatı olacağım
Aramızda bu ameliyatı olanlar var mı
Duygu ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
İyi forumlar.
Deviasyon Ameliyatı olacağım yardım !
7
●193
- 16-02-2019, 11:53:58Geçmiş olsun hocam inşallah problem çıkmadan başarılı ameliyat geçirirsiniz.
- 16-02-2019, 12:02:01Geçmiş olsun öncelikle. Bir an sitede aşağı doğru inerken develüasyon oldu yazıyor sandım

Ameliyat olurken mutlaka ameliyat olduğunuz doktoru iyi araştırın. Kolay bir ameliyat gibi gözükse de çok daha ciddi sağlık sorunlarına sebep olabilir. Genelde burun ameliyatı yapan uzman kişiler heykeltraş gibi kendini geliştirmeye çalışır. Varsa yaptığı çalışmaları görmek isteyin. İnstagramda da bir doktor vardı popüler şu anda adı aklıma gelmiyor. Sürekli resim paylaşıyor. Gözlüklü bir adam. Eğer özelden olma imkanınız varsa ve paranızda varsa o doktora olun.
Aradım ama mesjaı yazarken doktoru bulamadım
- 16-02-2019, 12:07:13Geçmiş olsun hocam, 1. 5 yıl önce oldum bende. Korkulacak bir şey yok, doktor iyiyse tabi
Sadece ilk gün yemek yemekte sıkıntı oluyor, ardından 3 4 gün konuşmak zorlanıyorsunuz. Üst dudak haraket etmediği için
koku duyunuzu kaybedebilirsiniz geçiçi olarak fakat farkına vardığınızda geçmiş olacak. En büyük sorun benim için gülmemeye çalışmak oldu. 1 hafta içinde acı gidiyor, daha sonra burnunuza hasar gelmemesine dikkat edecek şekilde yaşamınıza devam ediyorsunuz. En sinir bozucu olan şey ilk gün uyuyamamak, hafif dik pozisyonda uyuyacaksınız ve doktorlar saat başı kontrole gelecek.
- 16-02-2019, 12:14:42Eğer doktorun iyi bir doktor değilse muhtemelen kısa sürede eski durumuna gelecek ve verdiğim para çöpe gitti hissi yaşayacaksın.
Ben bu ameliyatı uzun yıllar sallamama rağmen sonrasında iyi bir doktor buldum diyerekten iki sene önce 4.500 TL gibi bir rakam ödeyerek ameliyat oldum. Görüntü olarak burnum her ne kadar düzelse de nefes alma bakımından eskisi ile aynı.
Ameliyattan sonra her ayna karşısına geçince dikişlere kafayı takacaksınız, takmayın. Ben bu izler kaybolur mu diye kafayı sıyırdım, meğersem çok net bir şekilde kayboluyormuş. - 16-02-2019, 17:30:02ben yaptım bir faydasını görmedim ameliyattan 1 ay sonra burnum hala tıkalıydı ( sağ tarafı ) daha sonra doktoruma söylememe rağmen geçecek dedi, 6-7 şişe özel solisyonlu eczaneden aldıgım oksijenli suları vb. herşeyi denedim yok fayda etmedi.
Eğer sizin de et fazlası ameliyatı ise, pek bir işe yaramıyor.
+ Burnumun ön direğindeki kemikleride kazıya kazıya inceltmişler en ufak müdahalede el temasnda veya el temasının biraz hafif sert degmesiyle bile burnumda agrı sızı oluyor ameliyat olalı 1 sene oluyor..
