• 14-02-2019, 08:10:38
    #91
    tüm yorumları okudum. Kimse de dememişki daha görüşme yapmamışsın ne işe alınması.

    Sizin gibi mail atılan min 8-10 kişi olduğunu unutmayın.
    Mutlaka ana dili ing olan insanlar mulakat girecek paradan önce onlari nasil gececeginizi dusunun.
    Ayrıca yorum yazanlarin az çok yurt disi bilgisi olsa orada alacagi parayi tl ye cevirip offf 36 bin cok iyi para demez.
    Moralinizi bozmak istemem ancak zaten sizi eleyecekler. Hele de ekip lideri vs gibi bir pozisyonsa mukemmele yakin ingilizce beklerler.

    digerleri gibi 36 bin cok iyi yaa demedigim icin kusura bakma ama soylediklerim senelerdir yurt disinda is kovalayan biri olarak hayatin gercekleri.
  • 14-02-2019, 08:11:20
    #92
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Anlıyorum ama konuşamıyorum 😀 😀

    https://youtu.be/wtb4z9IUY88
  • 14-02-2019, 09:19:16
    #93
    Hocam ingilizceyi sorun etmeyin zaten konusa konusa pekisecektir, denemenizi tavsiye ederim
  • 14-02-2019, 09:51:16
    #94
    Üyeliği durduruldu
    Hong Kong'da 5500€ öyle deli bir miktar değil. Nitelikli bir kişi için normal bir maaş skalası (ki bence düşük)
  • 14-02-2019, 10:11:17
    #95
    Maddi olarak irdelemeyeceğim. Ancak bekar ve yaşınız gençse bence değerlendirin fırsatı. Hem diliniz gelişir, hem yurtdışı tecrübeniz olur. Bunlar dünya genelinde işe alım sürecinde sizi çok öne taşıyacak şeylerdir.
  • 14-02-2019, 10:18:12
    #96
    riske girmeye değer. biraz sıkıntıya katlanırsın o kadar. ha olmadı mı, hiç yoktan denedim ama olmadı dersin. hele de bekarsan koy git.
  • 14-02-2019, 10:19:36
    #97
    Maddi olarak irdelemeyeceğim. Ancak bekar ve yaşınız gençse bence değerlendirin fırsatı. Hem diliniz gelişir, hem yurtdışı tecrübeniz olur. Bunlar dünya genelinde işe alım sürecinde sizi çok öne taşıyacak şeylerdir.
  • 14-02-2019, 11:14:19
    #98
    O yes ol rayt. Gördüğün gibi hayali bile bana, şakır şakır İngilizce konuşturdu

    Nasıl bir süreç sizi bekliyor, nasıl bir işleyiş sizi bekliyor bilemiyorum ama çevremde de gördüğüm kadarı ile sizin seviyenizde İngilizce bilgisi olmayanlar bile kendilerini güzelce pazarlayıp işe başlıyorlar, sonrasında zaten ilerliyorlar bir şekilde. Sizde kendinizi geliştireceğinize inanıyorsanız ki bu hiç zor olmayacaktır alt yapınızda var, güzel bir fırsat değerlendirmenizi isterdim açıkçası.
  • 14-02-2019, 12:31:22
    #99
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Eğer olur da anlaşabilirseniz, yurtdışı deneyimi size bir çok kapıyı aralar.
    Maaş rakamını da TL hesabı üzerinden değil, Çin para birimi ve Hong Kong şehri maddi giderleri üzerinden yapmak zorundasınız.

    Umarım her şey gönlünüzce olur.