Geçtiğimiz Ekim ayında sahibinden.com üzerinden yaptığım bir alışveriş sonucu aldığım üründen farklı özellikte bir ürün geldi elime. Satıcıya ne yaptıysam ulaşamadım. Oturduğu mahallenin, köyün muhtarına, amcasına, arkadaşlarına herkese ulaştım ve dava açmak istemiyorum sicili kirlenmesin paramı versin yeter dedim. Fakat hepsi beni tersledi geri çevirdi.
gidip suç duyurusunda bulundum ama yalan yanlış ifadelerle savcıyı kandırmaya çalışmış. Yazışmalarda yazan dışında ürün gönderdiğini kabul etmiyor bir türlü. (ekranı kırık iphone 6 almıştım ama geldiğinde içindeki tüm parçaların çıkarıldığını anakartındaki tüm soketlerin söküldüğü gördüm)
Bu şahsın TCsinden yaşadığı adrese kadar herşeyi elimde mevcut. bu şahıs artık asabımı bozuyor. Muhtarda onun amcası ve sözde dindar bir abimiz.
tanıyan bilen birisi çıkar diye yazmak istedim.
Salmanlar köyünden Mustafa Cengiz. 33 yaşında. Sivaslı Uşakta ikamet ediyor görünüyor.
Uşak / Sivaslı 'da yaşayan kimse var mı acaba ?
5
●188
- 21-01-2019, 15:11:50
- 21-01-2019, 15:51:26Uşak'ta 3 tane Mustafa Cengiz'e rastladım. Benim dediğim Salmanlı köyünden ve Güvenlik görevlisi. Çok teşekkür ederim.phatgit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonda parçaların eksik olduğu ve yakın tarihte sökülmediğini yazan belgede dosyada mevcut ama adam hala inkar ediyor. sonuna kadar gidecem nasipse. - 22-01-2019, 09:12:13tanır mısınız acaba şahsı ?Sosyalabi7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle