Merhabalar arkadaşlar yeni açacağımız tatlıcı ve dondurmacı dükkanı için isim arayışındayız.
Şuan bir işyerimiz var ancak isim hakkı konusunda sorunlar yaşadığımız için farklı isimleri değerlendireceğiz. İmal ettiğimiz ürünler çoğunlukla tulumba,lokma,halka ,osmanlı tulumbası ve dondurma üzerinedir ve hatrı sayılır müşteri kitlemiz vardır.
Aklımıza gelen isimlerin çoğunun patenti alınmış o yüzden birde foruma sorma ihtiyacında bulundum.
İsim önerisinde bulunan arkadaşımızın tavsiye ismini kullanırsak eğer güzel bir tatlı paketi yapıp adresine göndereceğim.
Siz olsanın işyerinizin adını ne koyardınız?
Tatlıcı ve Dondurmacı Dükkanı için İsim Önerisi
11
●6.680
- 03-12-2018, 15:16:04MisafirTatilci ve D0landirici okudum, allah affetsinberattanriverdi ve FixbL00d bunu beğendi.2 kişi bunu beğendi.
- 03-12-2018, 15:17:53Klasik isimlerden ziyade, herkesin rahatça söyleyebileceği ve marka olabilecek orjinal isimlere yönelmenizi öneririm. İngilizce isim olmasını da önermiyorum. Bu sıralar epey bir tepki çekiyor. Beniim bu şekilde bir takıntım yok. Fakat açacağınız dükkan her kesime hitap etmeli.
