• 02-12-2018, 23:49:36
    #1
    Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce bulduğum bir tarayıcıyı sizlerle de paylaşmak istedim. Tarayıcının ismi Sphere, biraz kurcalayıp anladığım kadarı ile programın özellikleri şunlar;- İlk kullanımda bir şifre belirliyorsunuz, bu şifreyi programı her kapatıp açtığında tekrar girmek zorundasınız.
    - İsteğe bağlı olarak ssh, socks5,http proxy ve tor ile bağlantı gerçekleştirebiliyorsunuz.
    - Sizin için rastgele user-agent oluşturuyor. Sistemin saati ve dilini profil oluştururken seçebiliyorsunuz.
    - İsterseniz geçici isterseniz kalıcı bir tarayıcı profili kaydedebiliyorsunuz. Böylelikle açtığınız hesapları tek bir ekrandan yönetme şansınız var.
    - Kopyaladığınız yazıları yapıştırırken tekrar yazma gibi bir özelliği var. Direk yapıştırmak yerine tek tek yazıyor.
    - Açılış sayfası default olarak f.vision olarak ayarlı burası değiştirilmiyor. Buradan çok detaylı tarayıcı ve sistem ile ilgili bilgiler analiz edilebiliyor. Bu tarz işlerle uğraşan ve anlayan arkadaşların çok işine yarayabilir.
    Tam olarak inceleyemesem de sanırım linken sphere diye bir versiyonu da var ücretli olarak. Genel olarak anonimlik işlemlerinde kullanılması için yapılmış. Ücretsiz olduğu için çok fazla özellik eklenmemiş.

    Program Görüntüleri










    F.vision Görüntüleri





    İndirme Adresi: ​sphere.tenebris.cc​​​

    Programla ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
  • 03-12-2018, 00:20:43
    #2
    bizim tor'umuz var
  • 03-12-2018, 00:46:01
    #3
    berkancay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bizim tor'umuz var
    Tor da kullanılabiliyor ip olarak. İçinde entegreli
  • 03-12-2018, 17:55:51
    #4
    yani tam olarak ücretsiz proxy ile hesap acabiliyoruz bu işe mi yarıyor
  • 03-12-2018, 20:23:36
    #5
    baskiworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yani tam olarak ücretsiz proxy ile hesap acabiliyoruz bu işe mi yarıyor
    Aslında ücretsiz proxy değil de, elindeki proxy ya da ssh ipleri bu programda kullanabiliyorsun kolaylıkla. Tor da var o farklı ip sağlar ama tahminimce hepsi kara listededir iplerin.