• 05-11-2018, 21:41:05
    #1
    Annem ve en küçük kardeşim gripti yakın zamanda. En küçük kardeşim atlattı hastalığını ama annemde hala duruyor hastalık. Bu sabah 3. kardeşim okuldan aradı, hastayım gelin alın diye. Geldi eve öyle halsizdiki hemen girdi yatağına. Sonra okuldan 2. kardeşim geldi abi boğazım ağrıyor dedi ve 1 saat sonra benimde boğazım ağrımaya başladı. Ben fazla abartmadım babam 2 kardeşimi hastahaneye götürdü doktor ilaç verdi ikisinede. Eve geldiler kardeşlerim yattı sonra babam dedi boğazım ağrıyor. Biraz daha vakit geçti en küçük kardeşimi uyutmaya götürdü annem, çocuk kulağım ağrıyor diye göstermiş anneme kulak arkasındaki lenf bezi ceviz gibi şişmiş o da arada gitti tekrardan.

    5 imiz 1 günde bu hale geldi. Musluk suyuda tüketmiyoruz, annem hasta olduğu için 3 gündür yemekte yapmıyor ama ilginç bir şekilde hepimizi vurdu hastalık.

    Not: (4 kardeşiz)
  • 05-11-2018, 21:43:20
    #2
    mevsim değişikliği salgın var dikkat etmek lazım geçmiş olsun
  • 05-11-2018, 21:46:52
    #3
    Mevsim değişikliğinden olduğunu düşünüyorum. Zira baktığımız da montla botla dışarı çıkan da var kısa kollu şortla çıkan da. Aman dikkat edelim. Halsizlik vurdu mu klavyeye basasımız gelmiyor. Bol bol C vitamini, kırmızı gıdalar ve su tüketmeye özen göstermekte fayda var.

    Geçmiş olsun.
  • 05-11-2018, 21:48:28
    #4
    Hocam lenf bezleri, urlar vs. bildiğim kadarıyla vücutta virüs ve enfeksiyon olduğunda şişer, geciktirmeden bir tıbbi destek alın.
  • 05-11-2018, 21:50:26
    #5
    Para kazanan ülkelerin döngüsü silah ve sağlık üzerinedir...
    Büyük bir hastalığa yakalanmadan mümkün oldukça hastanelere gitmemeye çalışmak lazım.
    33 yaşındayım, hastalıktan 1 defa bile hastaneye gitmedim. İlaçlar geçici iyileştirip sonra yeniden gitmek için öncülük ediyor gibime geliyor.
    Sağlık sektörü çok tehlikeli, ne kansere çare bulunur bu mantıkla ne de sağlıklı bir yaşam. İsteyen istediğini düşünebilir, ben de böyle düşünüyorum..
    Geçmiş olsun, öldürmeyecek ve güldürmeyecek mikropçuklar ordan burda gelip basitçe bulaşıyor. Bol bol dikkat edin.
  • 05-11-2018, 21:51:01
    #6
    DijitalMedya35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mevsim değişikliğinden olduğunu düşünüyorum. Zira baktığımız da montla botla dışarı çıkan da var kısa kollu şortla çıkan da. Aman dikkat edelim. Halsizlik vurdu mu klavyeye basasımız gelmiyor. Bol bol C vitamini, kırmızı gıdalar ve su tüketmeye özen göstermekte fayda var.

    Geçmiş olsun.
    Ben işte o tişört ve şortla dışarı çıkanlardanım. Ev bakkal vs. başka bir yere gitmediğimden de çorap hiç giymiyorum çoğu zaman hasta olmam şimdi oldum ama şu anda düşünüyorumda bu yaşta dikkat etmez isem ilerki yaşlarda daha felaket vurabilir. Hep dikkat etmek lazım .

    Yorumunuz için teşekkürler.
  • 05-11-2018, 21:51:57
    #7
    SEO & PR 5421044962
    Geçmiş olsun hepinize bende mide ağrısından duramıyorum çoğu kişide bir hastalık var sanırım
    Allah şifa versin 😊
  • 05-11-2018, 21:53:59
    #8
    Ben kendimi bildim bileli mevsim değişikliklerinde hastalanırım. Yaza girerken dahi grip olurum. Kronik Bronşitim ve bağışıklık sistemim çok zayıf en ufak soğuk yediğimde hastalanıyorum. Kaldı ki bunu yazarken masamın üstü peçete dolu
    Doktora 2 yıldır giderim tek yaptıkları d vitamini takviyesi vermek ve soğuk algınlığı ilaçları yazmak ama ne çare. Geçmiş olsun, dikkat etmek gerekiyor. Bu arada anneniz ile aynı havayı solumanız dahi yeterli. Özellikle soğuk havalarda grip virüsü solunum yoluyla çok rahat bulaşabiliyor. Öksürme, hapşuruk gibi olaylar soluduğunuz havaya bir çok virüs yayıyor, soğuk havalarda ise genelde sıcaklık için kapalı ortamlarda kaldığımızdan rahatlıkla bulaşabiliyor.
  • 05-11-2018, 22:14:44
    #9
    yediğimiz herşey hormonlu , ilaçlı , katkılı.. bozulmayan yoğurt yapmış adamlar vitamin diye bişey yok içinde bu yüzden vücut dirençlerimiz çok düşük.