mtnyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu forumda en anlayamadığım şey şu. Karşı taraf belli sokak serserisi gibi seni tahrik ediyor, sende bu tahrik karşısında gerektiği gibi cevap veriyorsun (hakaret olmadan). Ama gel gelelim münakaşaya girdiğin kişiyle beraber sende ceza alıyorsun.

Moderasyon adaleti konusunda çok büyük sorunu var forumun 2,3 kez başıma geldi. Adam akıllı bir rakibi olmadığından yine forumda devam ediyorum ama eskisi gibi ticaret te yapmıyorum.
Bence siz r10’da daha fazla devam etmeyin. Alternatifler var oralara yönelin.

Genel olarak son mesajı yazıyorum Genç arkadaşlar konusunda ayni fikirdeyim fakat bu r10 ile alakalı bir durum değil ülkedeki yeni yetişen gençleri r10 yetiştirmedi, eğitimlerini r10 vermedi. Bize uyum saglayamayan herkesi gönderir yetkili arkadaşlar. Bunun dışında haksız banlanma, yada banlanmasi gereken kişi banlanmiyor gibi düşünceleriniz olduğunda bana özel mesaj ile bildirin. Günde binlerce işlem oluyor size denk gelen Birkaç işlemden dolayı tüm yetkilileri yada genel olarak forumu kötülemeyin.