Acemi birlik bilecik...
16
●352
- 15-10-2018, 11:15:13Arkadaşlar acemi birliğim bilecik jandarma çıktı.Sizce nerelere düşerim buralardan ?
- 15-10-2018, 11:19:56Geçen sene acemi birliğimi Bilecik'te yaptım. Bölükten özel dağıtımlar hariç neredeyse batıya giden yoktu. Ben Mardin'de yaptım görevimi. Batıya gitmek istiyorsan eğer, mesleğin ve diplomaların varsa meslek seçimlerine gir, meslek seçimlerinde de Doğu'ya gitme ihtimalin var ancak batı daha olağan
- 15-10-2018, 11:20:41Usta birliğini soruyorsan, Örneğin benim acemi birlik Manisa/Kırkağaç çıkışlıyım. Tim olarak Şırnak'ta askerlik yaptık. Bizimle birlikte gelen diğer tim Bilecik'ten gelmişti. Eğer Jandarma-Komando olursan doğuya çıkma ihtimalin aşırı yüksek. Sağ salim yap gel kardeşim askerliğini. Allah kavuştursun.
- 15-10-2018, 11:24:03Allah razı olsun arkadaşlar Türkiye hepimizin her toprağı bizim doğu batı ayırmak imkansız ancak biliyorsunuz olayları,her ne kadar doğu batı bizim olsada doğuda askerlik şartları oldukça zor oluyor.İnşallah sağ sağlim gider gelirim.
- 15-10-2018, 11:26:19Üyeliği durdurulduJandarma usta birlik dağıtımları,
eğitime, sağlığa memlekete (yani kütüğe) bakılarak bilgisayar ortamından belirli kriterlere göre radum dağıtım yapar.
burdan sorman gereken asıl soru kütüğün en çok nereye göndermiş onu öğrenmek olmalı. yani atıyorum Tokatlıysan genellikle sınırlara gönderir gibi.
))