SwarTLine adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Aylık kenara ne kadar para atıyorsunuz ?
89
●5.643
- 13-10-2018, 11:51:50Bekar için biriktirmek kolayda evli için daha zor. Evliyim ve bir prensesim var
Kirada oturuyom ve aldığım paranın ancak %30unu biriktirebiliyorum. Sadece sabit giderim kira, faturalar, bir depo benzin vs 3000 tl buluyor. Bunlardan nereden nasıl kısabilirsinizki olmuyor. Yinede çok şükür.
- 13-10-2018, 11:56:52Aileyle yaşarken gelen paranın %90'ı biriktirilebiliyor arkadaşlar ama aileyle yaşamıyorken asla ama asla %30'undan fazla kenara atılamıyor malesef. Gerçi aileyle yaşarken de o para ev kira ise ona gidebiliyor.
Kirası faturası alışverişi araban varsa benzini hepsi ayrı dert çünkü. Neyse buna şükür
- 13-10-2018, 12:49:16ne aylık ne yıllık ne ömürlük kenara bir kuruş atamadım. yaş 29 oldu ama hala hedeflerime ulaşamadım. özellikle bazı dolandırıcılar yüzünden çok para kaybettim. ticaret yapmak kolay değil ortalık dolªndırıcı sahtekar yalancı şereften yoksun insan müsvetteleriyle dolu. mahkemeye versen mahkeme belki yıllarca sürecek, malum ülkemizde hukuk ne kadar güzel işliyor herkes biliyor. sen en mantıklısını yapıyorsun. masrafın yokken kenara ne kadar para atarsan o kadar iyi. hatta yapabilirsen altın al, 2 yıl sonra kenara attığın para daha çok değerlenmiş olur. 2 yıl uzun bir zaman diye düşünmeyin. 29 yaşımdayım diyorum. 24 yaşımdan beri para biriktirip altın alsaydım şimdi daha farklı noktalarda olurdum. zaman çok hızlı geçiyor. harbiden öyle.