• 07-10-2018, 18:37:20
    #1
    Dedaş genel müdürü karagüzel, elektrik sayaçlarını güvenlik ve gösterilen direnç nedeniyle okumakta büyük sıkıntı çektiklerini belirterek,"6 ilde 90 bin elektrik sayacını okuyamıyoruz" ifadelerini kullandı.

    Dicle Elektrik Dağıtım A. Ş. (DEDAŞ) Genel Müdürü Murat Karagüzel, Şırnak kırsalı başta olmak üzere sorumluluk bölgelerindeki 6 ilde 1 milyon 800 bin abonelerinin bulunduğunu ancak, bu abonelerden yaklaşık 90 binini güvenlik ve gösterilen direnç nedeniyle okumakta büyük sıkıntı çektiklerini söyledi. Karagüzel, "90 bin aboneye tahakkuk çıkaramıyoruz, engelleniyoruz. Yani 90 bin sayacı okuyamıyoruz. Okunması için güvenlik güçlerinden yardım talep ediyoruz. Bütün önlemlere rağmen yılda bir veya iki kez okumaya çalışıyoruz" dedi.

    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/6-...uz-207810h.htm
  • 07-10-2018, 19:52:37
    #2
    Devletin giremeyeceği yer yoktur, girmek istemeyen devlet vardır. Bukadar net, işlerine gelmiyodur bi çıkarı vardır. Biz enayi gibi çalışalım ödeyelim adamlar sefasını sürsün. Daha neler yazmak vardıda ırkçılık olacak sonra Bi misket bombası hooopp eller havaya