o zaman vatanseverlik edebiyati yapmayacaksin. sen kisa donla gezerken ben bu forumda php ve seo ogrenenlere yardimci oluyordum. senin gibi vasif kazanmak yerine instagram gibi vasifsiz isler pesinde hic kosmadim.
benim turkiye haric 2 farkli ulkede sirketim ve ticaretim var. senin zihniyetindeki adamlarin bir vasfi imkani olsa zaten yurt disina kapagi atarsiniz. hic bir vasfin olmadigi ivr isleri ile wordpress isleri ile ugras dur. yasin 20 leri asmis muhtemelen artik ergenlikten cikman lazim. yoksa komik duruma dusersin.
bir de bedelliye gitmeyip aslan gibi askere giden adamlarin konusunda bir daha kustahlik yapma. adam sinir karakoluna gidecekken sen burada bedelli askerlik vatanseverliktir edebiyati yapamazsin. eline sahte ciplak kadin sayfasi almissin, yazan askerler.mesaj atiyor diyorsun. sen @dult sektorune girmissin dua et sadece mesaj atmislar. ucuz kurtarmissin.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşın konusunu daha çok meşgul etmeyeyim, saptırmayım dedikçe tahrik etmeye çalışan çocukça bir yapınız var. Tutturmuşsunuz ağzınıza bir kısa don lafı. Fantezi ve tutkularınızı açığa vurmaya yer arar gibisiniz

. Vatanseverlik edebiyatımı sorgulayan biri olan sizin yurtdışındaki şirketler başarınızı tebrik ederim. Bunu soslayarak anlatmanız bir tarafta dursun, açıklamasını okumanıza rağmen IVR'den laf vurmaya çalışmanız gerçekten komik. Ayrıca tacizci askerleri aklamak için yaptığınız saçma açıklama, zihniyetinizle tartışmanın tehlikelerini fazlasıyla kanıtladığından konunun pek uzamaması gerektiği kanısına ulaşmak pek bir kısa sürüyor an itibariyle. Hal ve hareketleriniz, paravan şirketle vergi oyunlarınız, sadece askerlik hakkında görüşlerinizi değil siyasi görüşünüzü de yine kısa sürede belli etti

. Siz vasıf gerektirmeyen WordPress işleri dersiniz, ben arkada TemplateMonster ve MojoMarketplace gibi yerlerle görüşüp WordPress temaları geliştirmeye devam ederim. Ben yaparım, siz çamur atarsınız.
Bence devam edin.