HasanAYT adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Geri dönüş sektöründe iş sahibi olan var mı ?
12
●596
- 22-08-2018, 14:35:49Biraz geç gördüm editi. Genede bu tür işi yapanlar, aile şirketi kuruyorlar. Mesela adamın kendisi atıklarla ilgileniyor yeğeniyle beraber. Oğluna kamyon vermiş, topluyor atıkları. Karısı da muhasebe ve telefon kısımları ile ilgileniyor. Siz de benzer şeyler yapabilirsiniz. Kosgeb konusunda maalesef neredeyse hiç bilgim yok.
- 22-08-2018, 14:46:0750 k 100 k ile geri dönüşüm tesisi yapamazsın ama geri dönüşüm işi yapabilirsin öncelikle bunu bilmeni isterim.
ilk iş üstü açık kamyon alman ve onu kullanman lazım.isuzu mitsubishi vb
sonrasında belge almana gerek yok belgesi olan firma belgeleri ile yasal olarak toplama yapabilirsin.çevre burada devreye giriyor topladıklarını ona verir komisyonunu alırsın
fatura tevkifatlı kesilecekse fiyatı iyi hesap et direk zarar edersin. hiç anlamazsın
ayrıca tek başına yapılacak iş değil aksaraylı niğdeliler ile yakınlaş ama işin içine yanında güvenilir ve çalışkan birisini al maaşli olarak
hurda işinde herkes herşeyi bilir haberi olur tutturman için çok kovalaman lazım öyle website açayım müşteriler gelir gibi hayale kapılma gideceksin yüzyüze görüşeceksin bir ihtimal bağlarsın ama yüksek ihtimal bağlayamazsın.
plastik ve kağıt ikisi birden iyidir ikisini topla kağıt olarak bobin masuraları tercih etme fiyatı çok düşük ancak hamallık yaparsın ama kartonları affetme her türlü satarsın - 22-08-2018, 14:49:14Konuyu tartışırkende belirttim direk tesis değilde örneklediğim gibi plastik atıkları kalıba sokarak (pres/öğütme) onları dönüşümü yapan firmalara satmak.
Toplama ise buldunuğum bölgeye 30 dakika uzaklıkta Roman insanlar var bunlar sokaklardan atık topluyor gidip onlardan bir kaç aile ile anlaşmak istiyorum örneğin(sallıyorum) bir kg poşete 20 krş veriyorlarsa ben 25-30 krş verip ilkte işe tutunmaya başlamak istiyorum - 22-08-2018, 15:01:17ben sana izlemen gereken yolu gösterdim. ne yapman gerektiğini ve herkesin herşeyi bildiğini yazdım.
dediğin gibi yaparsan o roman mahallesinde tanımadığın biri bacağına bıçağı sapladığında ne demek istediğimi anlarsın
her horoz kendi çöplüğünde öter unutma...
imzandaki gibi my life my rules
derler bu olaya

derler bu olaya