• 26-07-2018, 09:26:48
    #10
    Tavsiyem linki burdan kaldırın. Site girişlerine bakıp konuyu gördüklerinde domain firmasını değiştirip önlem alabilirler.
    Bir de dolandırıcılara ulaşmak için siz müşteri olarak siteden üyelik açın, ödemeyi elden yapmak istiyorum ofisiniz nerde gibi yaklaşın, adrese polis baskını yapın.
  • 26-07-2018, 09:31:48
    #11
    geçmiş olsun
  • 26-07-2018, 09:47:33
    #12
    Dbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İsimtescili dün aradık domain bölümünü arayın yarın dediler. Birazdan onları arayacağız. Misafir; @myfurkanoymak; @rahmican;
    Hocam,

    İsimtescille uğraşmayın direk olarak gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun. Adamlar tası tarağı toplayıp kaçmadan savcılık bilgilerini firmadan alır ve gerekeni yapar
  • 26-07-2018, 23:25:37
    #13
    Facebook profili:
    https://facebook.com/profile.php?id=100026027901586
  • 26-07-2018, 23:28:22
    #14
    Name
    Domain Admin ContactID 6010219

    Organization
    FBS INC / Whoisprotection biz

    Address
    Umraniye Tantavi mh Menteseoglu cd Terra Plaza No 25 Kat 2

    City
    Istanbul

    State / Province
    Istanbul

    Postal Code
    34764

    Country
    TR


    Phone

    +90.8502000444
  • 26-07-2018, 23:28:45
    #15
    Abi adamlara dair en ufak bir iletişim vs yok bu nasıl bir iş ya.
  • 26-07-2018, 23:36:18
    #16
    bilisimdunyasi.org burada bariniyor site belki isine yarar gecmis olsun
  • 26-07-2018, 23:39:15
    #17
    http://internet.btk.gov.tr/sitesorgu/ üzerinden kontrol ettiğimde domainler pro-tasarim nslerine yönlendirilmiş bunu sorgulayınca da benzer bilgiler çıkıyor büyük ihtimal aynı kişiler bu sitede adres telefon var bence sorgulayacağınız bilgiler burada mevcut.
  • 26-07-2018, 23:43:14
    #18
    Host master E-mail address: ferhattortop@hotmail.com