• 18-07-2018, 02:32:03
    #19
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Direk evlenin hocam
    Valla hocam ne yalan söyleyeyim, ablamla tanıştırdım geçen bana dediği tek şey bu kızı gelin olarak görmek istiyorum.
    Benim de düşüncem o yönde zaten tabi kısmet ise

    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    katılıyorum ki zaten evlendikten sonra arkadaş ortamı ister istemez evli olan kişilere yöneliyor.
    ve darısı benim başıma, ne güzel ya😊
    Allah herkese mutlu, sağlıklı bir eş ve hayat nasip etsin hocam inşallah.

    TeknikSite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğer onun eski erkek arkadaşlarıyla oturup ayni sofrada yiyip içip muhabbet ettiysen ben bunu kaldirmam. 9 sene değil 90 senede tanisam arkadaşımdir, kardeşimdir. Milletin dediğine kulak vermezdim. Bu benim şahsi görüşümdür.
    Öyle zamanlar küçüklüğümüzde oldu evet, ben şuan 22 o ise 21 yaşında ergenlik çağımızda böyle zamanlar yaşadık ama nereden baksanız 5 6 senedir hiç bir erkek arkadaşıyla oturup kahve içmişliğim yoktur.
    sadece kim olduklarını ve nasıl biri olduklarını bilirim
  • 18-07-2018, 02:32:22
    #20
    Hocam 9 yıldır tanıyorum diyorsunuz bence fazla düşünmeyin derim. Eğer karşı taraftında onayı varsa. En azından birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz, birbirinize her şekilde destek olacağınıza inanıyorum. Şimdiden Mutluluklar dilerim
  • 18-07-2018, 02:33:19
    #21
    kardeşim dediğin insansa biraz zor gibi duruyor ama oda seni seviyorsa peşinden koş bırakma derim
  • 18-07-2018, 02:34:29
    #22
    enesalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öyle zamanlar küçüklüğümüzde oldu evet, ben şuan 22 o ise 21 yaşında ergenlik çağımızda böyle zamanlar yaşadık ama nereden baksanız 5 6 senedir hiç bir erkek arkadaşıyla oturup kahve içmişliğim yoktur.
    sadece kim olduklarını ve nasıl biri olduklarını bilirim
    Arkadaştan sevgili olmaz kardeşim. Buram buram tecrübe kokuyorum. 1 sene sonra gelir dizimde ağlarsın benden demesi.
  • 18-07-2018, 02:35:22
    #23
    "İki insana birbirlerine aşık olduklarını söylersen, olurlar"
  • 18-07-2018, 02:36:21
    #24
    enesalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar,
    Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, 9 senedir beraber yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen insandır bahsettiğim kişi.
    Beraber çekildiğimiz fotoğraflardan beraber yaşantılardan sonra çevremizdeki insanlar aklımızda hiç yokken siz çok yakışıyorsunuz bence evlenin tarzı laflar sayıkladı, hala sayıklıyorlar.
    Ben de ısrarla saçmalamayın beraber büyüdüğümüz insan kardeşim dedik bunca sene öyle şey olmaz tarzında hep cevap verdim.
    Ama sanırım söylenilenlerden etkilendim ve karşı tarafta bunun farkında ikimiz de ne yapacağımızı bilmiyoruz desek yeridir.
    Böyle bir mevzuda düşüncelerinize ihtiyacım var.
    Hocam eğer karşı tarafın hoşlandığı, sevdiği veya unutmadığı biri yoksa açılın gitsin
  • 18-07-2018, 02:37:06
    #25
    Devamı yokmu çekirdek aldım öyle kaldı Evlenin bitsin.
  • 18-07-2018, 02:37:48
    #26
    Arkadaş kardeş gibiyken hissettiğniz duygular yaşadıklarınız ile iş aşka dönünce değişiyor.
    Bundan 2 yıl kadar önceydi.O zamanlar tıpkı kardeşim diyordum senin gibi 7ıllık beraberlik vardı ve bir anda nasıl olduysa aşık oldum.
    Açıldım olurdu olmazdı derken bende seviyorum dedi fakat sonrasında çatlaklar olmaya başladı
    Mesala bizi yakın arkadaş kanka vs bilen kişilerden saklamaya çalıştı bu yüzden ilk kavgalar çıktı sonra diğer meseleler çünkü istekler olması gerekenler değişiyor.
    Kendi suçlu hissetmeye başlamıştı ve sonunda bitti.

    İnsanlar ilk önce evlen bundan iyisini mi bulacaksın siz yakışıyorsunuz vs diyor ama yanılıyorlar ben bunu gördüm çünkü knk kardeş dost olmak çok başka aynı evi hayatı bölüşmek bambaşka,
    İlk başlarda olumlu gidebilir ama arada yıllarca kardeş dost olmanın getirdiği duygu aşka dönüşemiyor ve kadın tarafı bazı konulardan (Burada söyleyemeceğim uygun değil) kendi suçlu hissetmeye başlıyor ve sonu ayrıla kadar gitti bizde

    Sizi tanımam konu denk geldi diye yazdım ama inanın mutlu olmanızı isterim ama daha önce bu tarz bir ilişki başımdan geçtiği için paylaşmak istedim.
  • 18-07-2018, 02:38:15
    #27
    Bu durumda karşı taraf cok önemli kardeşim eğer bir umut varsa hayırlı olsun, fakat yıllarca tanımış olsanda ben seni arkadaş olarak görüyordum cevabını alabilirsin çok dikkatli olmakta fayda var.