• 08-06-2018, 20:05:56
    #19
    Bin1SuraT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neredeyse her yerde üretim artacak diye billboard asan parti, milli kıraathane projesi sunuyor. Milli kıraathanenin içini doldurmak için ise kek ve çay veriyor. Bu projeyi güzel bulan ve olmasını canı gönülden isteyenlerin bir kez olsun kütüphaneye gittiğini zannetmiyorum. Gitseydi bu projelerle üretim değil, hazırcılığı ve tembelliği teşvik ettiğini bilirdi. Eğer kazanırlarsa ve proje gerçekleşirse orada yer alacak kitaplarında ne tür kitaplar olduğunu çok iyi biliyoruz.

    Allah aşkına bu partiye gönül verenler, vaatleri arasında üretimi arttıracak bir proje söylesin bana. Söylesinde bende oyumu ona göre vereyim.
    Hocam konyadaki mühendisler hem tank hemde aynı zamanda helikopter olan araç yapmışlar sanırım haberiniz yok ?


    https://www.youtube.com/watch?v=hNGHceb4raE
  • 08-06-2018, 20:20:13
    #20
    KSyapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam konyadaki mühendisler hem tank hemde aynı zamanda helikopter olan araç yapmışlar sanırım haberiniz yok ?


    https://www.youtube.com/watch?v=hNGHceb4raE
    O kişinin bahsettiği tank ve helikopter dediği şey şu fotoğraf

    Akp seçmeninin en çok paylaştığı, inandığı ve gurur duyduğu bir fotoğraf. İşin kötü tarafı böyle bir üretim yapmadık. Ama inanıyorlar işte. Bunu gerçek zannedenler için hem üzülüyorum hem gülüyorum. İki duyguyu bir arada yaşatıyorlar bana.

    Gerçekten ben üretim ve ekonomiyi yükseltecek seçim vaatleri istiyorum. Türkiye'yi yükseltecek ne projeleri var? Onu yaptık bunu yaptık demesinler. Ne yapacaklar? Seçim dediğimiz şey nedir? Ortaya bir şey koyarsın beğenirsen seçersin. Yaptığın bir şey için ben neden seçeyim seni? Başka şeyler yap ki oy vermeye devam edeyim. Yaptıkla ettikle gelmesin kimse bana. Ona bakarsan bunlar yüzünden 15 temmuz oldu. Yaptıkları için oy vereceksek kötü yaptıkları içinde mi oy verelim? Aferim kötü yapmayada devam edin diye mi oy verelim? Kendilerini affettirecek proje göstersinler bize (seçmenlere).
  • 08-06-2018, 20:22:47
    #21
    muhammettas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu millete birşey yapmayacaksın arkadaş, gün gelir keşke şöyle olsada gitsek derler,yapıldığı zaman da niye yaptınız ne işe yarayacak diye karalama yaparlar. Ben bu kadar kendi ülkesini karalayan görmedim hayatımda.
    Çünkü uzun yıllardır işe yarar elle tutulur gelir getiren vatana millete hayırlı birşey yapmıyoruz. Arada bir iki askeri alanlarda teknolojimizi gösteriyoruz ancak çok geriden geliyoruz. Hiç duyuyormusun 16 yıldır fabrika yaptık üretim yaptık (diyorlar ama sadece lafta yer göster desen gösteremez)().
  • 08-06-2018, 20:25:13
    #22
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    abdlkrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tarih ögrenmek icin tarihi yasamak gerekmiyor.
    Yazık ya arkadaş yalana yalan hırsıza hırsız diyemeyen adamlarsınız kıraathanelerde kitap okuyacağına sen inannıyormusun ?
    bu arada kızmadım sana bro eskiden herşeye montaj diyordunuz bizzat kendinden olan videoları koyunca bu şekilde kıvırmayı ögrenmişsiniz tebrikler
  • 08-06-2018, 20:27:28
    #23
    KheizLech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yazık ya arkadaş yalana yalan hırsıza hırsız diyemeyen adamlarsınız kıraathanelerde kitap okuyacağına sen inannıyormusun ?
    bu arada kızmadım sana bro eskiden herşeye montaj diyordunuz bizzat kendinden olan videoları koyunca bu şekilde kıvırmayı ögrenmişsiniz tebrikler
    Sen benim gorusumu nerden biliyon? Ben herhangi bir partiye oy vermiyorum. Ama sırf hukumete olan öfkeniz icin de şoyle arastirmadan okumadan boş konular açmayin. Bro ne ya? Bu ne samimiyet
  • 08-06-2018, 20:33:17
    #24
    abdlkrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haberlerin başlığini okuyup icerigini okumadan gelip konu açmak 😂😂😂😂😂😂😂
    abdlkrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sen benim gorusumu nerden biliyon? Ben herhangi bir partiye oy vermiyorum. Ama sırf hukumete olan öfkeniz icin de şoyle arastirmadan okumadan boş konular açmayin. Bro ne ya? Bu ne samimiyet
    okumadan araştırmadan pardon ? okumayı ve araştırmayı bilesen bu konuya mesaj atmazdın
    ne yazmışısım konuda ? yalan eksik ne var söyle ? adı ne projenin ? artık düşünme yetinizide kaybetmisiniz zombi ak gezen gibi geziyorsunuz ortalıkta yazık artık acımıyorum bile
  • 08-06-2018, 20:45:26
    #25
    Hadi diyelim kütüphane cafe konseptinde açılacak bu kıraathaneler. Aklıma gelen ilk soru; hangi kitaplar olacak? Dün evliya sayıp bugün vatan haini diye küfür ettikleri sümüklü, din bezirgânının da kitapları yer alacak mı raflarında? Yada; Aziz Nesin, Uğur Mumcu vb yazarların eserleri de olacak mı? İlhan Arsel, Turan Dursun filan zaten imkansız olması da acaba kimlerin kitapları olacak kimlerin kitapları olmayacak? İsteyen istediği kitabı okuyabilecek mi yoksa bir ideolojinin dayatmalarımı mecbur kılınacak okumak isteyenlere, merak ettim doğrusu..
  • 08-06-2018, 20:59:07
    #26
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    hala komikce gaflete dusup actigi sacma konuyu savunanlar
  • 09-06-2018, 02:31:14
    #27
    benim anlamadigim nokta neden kiraathane?kutuphaneler hali hazirda var + ustune fazlasini ac cay kek koy. Ya da bir odasi boyle olsun.
    Cemaat abilerinin zamaninda yaptigi ortama benzettim