Babam Kaza Geçirdi
54
●2.682
- 30-05-2018, 00:26:47Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Öncelikle çok geçmiş olsun. Kuryeliği severek yapıyorsanız devam etmenizi öneririm, bir talihsizlik olmuş evet ama çok tehlikeli bir meslek grubunda yer almıyor, anneniz iyiliğinizi düşünse de yorumlarından etkilenmeyin, kendi kararınızda ilerleyiz derim.
- 30-05-2018, 00:34:04Geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
Seslendirme için sesiniz uygun geldi bana. Bunun için sanırım birkaç cihaz gerekiyor.
Eğer başlayacak olursanız bionluk.com'a üye olarak oradan satış yapabilirsiniz. Seslendirme ve dublaj yapan çok kişi var ve aldıkları iş sayılarına da bakıldığında işleri iyi gibi.
Başarılar dilerim.. - 30-05-2018, 01:28:28Forumda kısa sürede duyduğumuz ikinci motorsiklet kazası. Böyle kazaları duymak bizleri üzüyor. Allah acil şifalar versin. Yaşınız kaç bilmiyorum ama 25-30 yaşları arasındaysanız yeni sektörler için fazla fazla vaktiniz var. Ses konusuna gelirsek benim de merak ettiğim hobi olarak uğraşmak istediğim bir konu. Bilgisi olan arkadaşlar var ise bende detay öğrenmek isterim.
- 30-05-2018, 09:57:20youtube'den kanal açsana kendini geliştirmiş geliştirirken eğitmiş olursun. Seslendirme üzerine olabilir başka tarzlarda olabilir. Akşamları işten kalan vakatin ile bunu başarabilirsin hem belkide bir süre sonra ek gelir elde edebilirsin.
- 30-05-2018, 11:33:50Üyeliği durdurulduGeçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Yemekteyiz dış ses olur bundan
TV8'e e-posta yoluyla ulaş. Durumunu belirt, ses kaydını ekle.
Acun Medya duyarlıdır. O olmazsa gelin-kaynana bir ton sabah programı var, dış sesli.
Bütün hepsini bulup e-posta at, twitter'dan yaz. Sesini duyur bir şekilde.
Büyük düşün, büyük olsun.