7000 TL ile ne yapilabilir?
47
●3.473
- 19-05-2018, 21:15:36Üyeliği durduruldualtın al at kenara hocam. ülkenin halini görüyorsunuz bu ortamda garanti yatırım olarak gördüğünüz fikir bile batırır. 2025 yılından itibaren küresel çeteler dünyaya kıtlık getirecek, o günleri hesap ederek ilerleyin. komplo teorisi filan değil, komplonun ta kendisi.
- 20-05-2018, 00:50:50Altın ile döviz ile bu kadar para ile elinize birşey geçmez. 7000 tl ile daha doğrusu şu devirde yatırım yapılmaz hocam. Yani malesef paramız o kadar değersizki 7000 tl ile bir motor bile alınamıyor artık yakında bisiklet bile zor alınacak hale gelebiliriz böyle giderse.
Nacizane tavsiyem şu kriz günlerinde sıcak paranızı elinizde tutun ve bunu dolar olarak tutun. Bırakın kenarda dursun seçim sonrası çok zor dönemler geçirebiliriz. Birilerinin canı yanarsa can yakmadan gitmezler diye düşünüyorum paranız cebinizde kalsın hocam. - 20-05-2018, 00:58:132 aydır 40bin lira ile ne yapılır diye düşünüyorum ona bile bir şey bulamıyorum çünkü ülkemizde 40bin lira ile yapılacak hiçbir şey yok. Ben de 10 gün önce 7bin dolar kadar bi dolar aldım kenara attım 10 günde heralde 700-800 lira kar ettirdi sürekli de artıyor. Dolar alın kalsın dolar banka hesabınızda, enpara ile aldım ben. Bu günden sonra doların 4'lere 3'lere düşmeyeceği malum. Bari TL olarak bankanızda kalmasın da para erimesin. İlk aldığım gün hatta önce bi dolar düşüşe geçti 700 lira kadar zarara soktu 1 günde beni. 2 gün sonra deli gibi artmaya başladı tekrardan. Pazartesi olsun biraz daha dolar alacağım mesela. Yapacak bir şey yok, TL olarak tutarsanız cidden eriyor o paranız gün geçtikçe bir şey alamamaya başlayacaksınız.