• 30-04-2018, 22:51:41
    #10
    MERCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    R10.net sitesinin genişleme politikası ile foruma yeni üye olan bazı arkadaşlar da ki hal, hareket ve üslub sorunlarının R10.net sitesinin çekirdeği sayılabilecek eski üyeleri rahatsız ettiği ve bu rahatsızlıklarının forum da ki aktifliklerini düşürdüğü bir gerçektir.Lakin forum da online ziyaretçi sayısının düşüşü demek genel hit sayısının düşüşü demek değildir.Büyük ihtimalle R10.net sitesinin günlük, haftalık, aylık ve yıllık bazda hiti artmıştır.
  • 30-04-2018, 23:05:53
    #11
    Ekonomik durağanlığın da etkisi çok bence, r10 ticaret odaklı bir platform olduğu için forumdaki aktiflik azalıyor. en azından ticaret konularında bu durağanlık görülebiliyor.
  • 30-04-2018, 23:06:45
    #12
    Üyeliği durduruldu
    KYD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Acı ama gerçek.Zira şahsım legal ve ilegal web dünyasında ki sağcı, solcu, milliyetçi ve muhafazakar herkesimden webmasterlar tarafından saygı ve sevgi görüyor.Çesitli kişisel görüşmelerim de bu kişiler şahsıma rahatsızlıklarını yüksek sesle dile getiriyor.Bu insanların beklentileri tek kelime ile "VEFA"dır.Çünkü bu insanlar ticaret yapmak için R10.net sitesine ihtiyaç duymamaktadır.Zira bu insanların çeşitli iletişim araçların da yüzlerce webmaster kayıtlıdır.

    Lakin şahsım ikili görüşmelerin de hep şunu vurguluyor.R10.net sitesine küsmek doğru değildir.Benim için R10.net sitesini güçlü ve güvenilir kılmak bu ülke de internet dünyasında ki gençleri güvende tutmak demektir.Zira internet dünyası göründüğü kadar masum değildir.
  • 30-04-2018, 23:15:21
    #13
    dolandırıcıların artmasi sebeb olabilir mi acaba

    ha birde şu hikaye çıkmış "Hesabım Çalındi"
  • 30-04-2018, 23:19:27
    #14
    🔥%100 WP Optimizasyon🔥
    Forumda, son zamanlarda gördüğüm bir iki şeyi de sıralamak istiyorum... Bir arkadaşımız örnek olarak, site alıçam diye yazmış. konu açmış...Hemen biri sazan gibi atlayıp ç leri ç yazacaksın, falan filan direkt adama saldırmış...Konuyu açan arkadaşın klavyesinde c harfi bozuk oldugu için ç yazmak zorunda kaldıgını bilmeden adamı linç ediyor, aşağılıyor.Forumda bir linç kültürü var.Anlamadan dinlemeden, HÜSNÜ ZAN ETMEDEN, hemen aklındaki pis düşüncelerle insanları yerin dibine sokan kendini bilmezler de buna etki ediyor...Sadece bir örnekti..Hemen hemen her konuda bu var...İnsanların alım gücü daraldıkça aktiflik düşebilir...Ayrıca r10 Yönetimi, AKTİF KİŞİ SAYISINI Önceden 20 30 dakikada aktif olanları göstermiş olabilecegi gibi şimdide bu süreyi 5-10 dakikaya düşürmüş olabileceginedeniyle aktiflik size düşük görünebilir.. ama burda 30 dakikada 10k anlık gösterdiğini görteriyorsa, 10 dakikada 2k,3k göstermiştir. (rakamlar sadece varsayım.mantıgı anlayabilmeniz için)
  • 30-04-2018, 23:45:22
    #15
    Üyeliği durduruldu
    Sosyal medya alanlarının gelişmesi, webmasterların artık bir birini en azında aynı sektörde olanların iletişim ağlarını canlı tutmaları buna neden olabilir, mesela ben site satmadan önce aynı sektörde olan zaten bir birimizi biliriz direk ararım bunu satıyorum derim. satarım

    tema desen zaten direk girip siteden alıyorum hesabım var neden çünkü alacağımı biliyorum bence insanlar biraz yetişti artık her şeyi sormuyor google sor hemen bir makale öneri fikir buluyorsun arayışın ile ilgili ....
  • 01-05-2018, 01:12:32
    #16
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Eskiden detayları paylaşmak vardı şimdi kazançları göz e sokup iş yapmak var galiba. Hangi konulardan söz ettiğimi hissedeceksiniz. Site kurup satıyor ingilizce özgün makale'yi nasıl üretebilirim diyorum detay veremem diyor. Bana bir şey anlatmıyorsun siteyi sattıktan sonra anlatacağını söylüyorsun. Bana gösterdiği kazançlar tıklamalar vs. Tamam iyi hoş ta siteyi ben teslim aldıktan sonra ne yapacağım. Site kurup satmanıza bir şey demiyorum ama insanlarıda tatmin edecek ilgilisini çekecek ben de siteyi aldıktan sonra devam ettirebilirim hissi verin ki adam da rahatça siteyi alabilsin. Umarım tavsiyeler işe yarar. Teşekkür ederim.
  • 01-05-2018, 01:42:25
    #17
    Necati33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Site satışı bölümünde "Gelirli, ucuza satılık site" başlığının içeriğine baktığın zaman site gelirinin (gelir sayılırsa) günlük 0,5 kuruş olduğu konuların çoğalmasından olabilir mi?Birde nedense satış bölümünde kendini uyanık zanneden çakallarla doldu taştı. Eticarette toplam satışı kazanç gösteren mi dersin, analytc sayfa görüntülenmeyi tekil hit diye göstermeye çalışan mı dersin, news kayıtlı siteyi "ilgi gerektirmez" diye satışa koyanlar mı dersin!
    Bunlar çoğaltılabilir...
    Sonuna kadar destekliyorum.
  • 01-05-2018, 03:53:39
    #18
    Benim en çok dikkatimi çeken şeyler;
    1.Forumda 1 kişiyle bile olsa aynı işi yapıyorsanız yandınız %100 konunuz baltalanır.
    2.Milletin bir açığını bulmak için elinden geleni ardına koyanları görüyorum. Hep yıkıcılar hiç yapıcı değiller.
    3.Çok aşırı derece de siyaset konuşuluyor. En ufak herşey de bir bakmışsınız konu siyasete dönüyor. Kimse sizin tuttuğunuz partiyi sevmek zorunda değil, destelemekte. Kışkırtmaktan başka birşey değil. Burası Webmaster forumu, siyaset forumu değil ki.
    4.Cep telefon onaylı ve T.C kimlik onaylı bana kalırsa her üyenin olması lazım. D0landırıcılığın önüne geçmiş oluruz bir nebze de olsa.
    5.Hesabım çalındı gibi bahaneler de bulunan kişilerin önüne geçilmesi için "google authenticator" giriş getirilmelidir. Ya da;
    -Hesaba girilirken önceden 10 resim için 1 avatar seçilmelidir. Örneğin; top,at,kalem,çiçek vb.. üye seçmeli ve giriş yapıldığı zaman kendi seçtiği avatarı doğru bilmek zorunda kalsın. 1 kere yanlış girdiği zaman T.C kimlik fotoğrafınında ki seri no ları girip hesabını aktifleştirmesi lazım. Bu mümkün değilse bir mail atarak hesabını bu yönde açtırması gerekir, seri no verirek.

    Gözlemlerime göre benim düşüncelerim bundan ibaret.