Benim en çok dikkatimi çeken şeyler;
1.Forumda 1 kişiyle bile olsa aynı işi yapıyorsanız yandınız %100 konunuz baltalanır.
2.Milletin bir açığını bulmak için elinden geleni ardına koyanları görüyorum. Hep yıkıcılar hiç yapıcı değiller.
3.Çok aşırı derece de siyaset konuşuluyor. En ufak herşey de bir bakmışsınız konu siyasete dönüyor. Kimse sizin tuttuğunuz partiyi sevmek zorunda değil, destelemekte. Kışkırtmaktan başka birşey değil. Burası Webmaster forumu, siyaset forumu değil ki.
4.Cep telefon onaylı ve T.C kimlik onaylı bana kalırsa her üyenin olması lazım. D0landırıcılığın önüne geçmiş oluruz bir nebze de olsa.
5.Hesabım çalındı gibi bahaneler de bulunan kişilerin önüne geçilmesi için "google authenticator" giriş getirilmelidir. Ya da;
-Hesaba girilirken önceden 10 resim için 1 avatar seçilmelidir. Örneğin; top,at,kalem,çiçek vb.. üye seçmeli ve giriş yapıldığı zaman kendi seçtiği avatarı doğru bilmek zorunda kalsın. 1 kere yanlış girdiği zaman T.C kimlik fotoğrafınında ki seri no ları girip hesabını aktifleştirmesi lazım. Bu mümkün değilse bir mail atarak hesabını bu yönde açtırması gerekir, seri no verirek.

Gözlemlerime göre benim düşüncelerim bundan ibaret.