• 26-04-2018, 15:42:03
    #73
    Doğuda adrfinde şurda burda her gün şehit veriyoruz 2 dk konuşulmuyor bile. Kolu bacağı kopup gazi olanlardan hiç haberimiz bile olmuyor.
    Yılda milyon eurolar kazanan, eli soğuk suya değmemiş birinin kafasına 5 dikiş atıldı günlerdir tek gündem konusu oldu.

    TFF kararına gelince karar yerindedir. Aksine bir karar çıksaydı eğer BJK 0-3 hükmen galip sayılsaydı bu karar emsal teşkil eder.
    Yarın GS - BJK maçına 3-5 tane adam sokarlar GS forması ile. Atar Şenol beyin kafasına 2 para alırlar maçı 0-3 giderler.
  • 26-04-2018, 17:02:41
    #74
    gerektiğinden fazla önem veriliyor
  • 26-04-2018, 17:47:56
    #75
    bizim takıma gel
  • 26-04-2018, 19:06:16
    #76
    Türkiyede futbolun sevilmesi bir yaşam tarzı olması bazılarınında bundan çıkarlarını oluşturması üzerine dönüyor. Türkiyede futbolun temeli aslında takım, top, saha, oyuncu, taraftar değil hocam Türkiyede futbol paranı ve rantın üzerinde oynanan bir oyundur ve yaşım git gide bunu anlamaya başlayınca bir o kadar soğuyorum "Türk futbolundan" konuyu açan arkadaş demiş gider realin maçını izlerim. Aynen öyle neden? Çünkü insanların futboldan istediği keyifli, temiz futbol, rekabet bunu arıyoruz...
  • 26-04-2018, 23:25:22
    #77
    beşiktaş yönetimi bu konuyu okumuş olmalı, maça çıkmayı reddettiler. İşte R10 un gücü !
  • 26-04-2018, 23:40:19
    #78
    Beşiktaş'ı bırakıyorum diyen birisi zaten hiç Beşiktaşlı olmamıştır.
  • 26-04-2018, 23:47:00
    #79
    Kurumsal Backlink SEO
    UEFA nın TFF ye vereceği cezayı heycanla bekliyorum. Herkes kafayı kuma gömmüş yauuu nolmuş kafası kanamamış, bomba atılmamış nolacak yauuu.

    İşte ülkende insanlar hakkettiği yere gelmediğinde; böyle cehalet işleri olur.

    Yani bir kural; Avrupa da farklı, Amerika’da farklı, Uzak doğuda farklı, Türkiye’de farklı olur mu? Tabiki olmaz.

    Her yerde kural ve sonucu nettir ama Türkiye’de bu farklıdır.


    Fanatizm i bir kenara bırakalım.

    Bir Teknik Direktör kafası yarılmış, koridorda adam dövülmüş, taraftar her türlü madde atmış, Maçın halemi 3 ( ü ç ) defa ANONS yaptırmış ve maç TATİL edilmiş.

    Sizce ev Sahibine kaç maç ceza verilir? Taraftarların cezalarını söylemiyorum bile..

    Beşiktaşlı, Fenerli Gsli, Ts li arkadaşlar gerçekten fanatizm i bir kenara bırakarak sizce kaç maç CEZA ev sahibi takıma verilir? Bu olayları Caydırma adına?

    Veya şu maç Fenerbahçe-B.Münih maçı olsaydı aynı olaylarla sizce sonucu ne olurdu? Fetöcü de değil Şampiyonlar Ligi Organizasyonu

    Sağlıklı görüşleri beklemedeyim..
  • 26-04-2018, 23:56:35
    #80
    İlk macta sahada futbol namina birsey yoktu ikinci macta da. Futbol partizanligi yapmadan soyleyin 90 dakika ve ikinci mac 57 dakika top mu oynandi dogru durust.