• 21-04-2018, 22:37:36
    #46
  • 21-04-2018, 22:37:43
    #47
    PREMIUM SEO
    newpage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Uyuşturucu bile böyle kafa yapmıyor napıyor bunlar 1 sene yıkanmamış çorap mı somuruyorlar
    Hayır 2 küfür ettik diye ne bu artistlik
  • 21-04-2018, 22:38:03
    #48
    yalnız adamın yaptığı trollse efsaneler arasına adını yazdırır
  • 21-04-2018, 22:39:37
    #49
    Yalnız bu oksijen özürlüler beleşten reklamı da çektiler lo
  • 21-04-2018, 22:41:31
    #50
    Üyeliği durduruldu
    Bu kadar kızmayın.Yeniliğe açık olun.Bu saatten sonra Radmin ve Coskun düşünsün.O sitenin sahibini çok azimli gördüm.R10 3 yada 5 ay için de kapanır.😊😊😊😊😊
  • 21-04-2018, 22:42:03
    #51
    PREMIUM SEO
    Hocam nerden yazdım bu konuya


  • 21-04-2018, 22:42:27
    #52
    imLoading adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Whois çektiğimde bu mail adresi görünüyor. Ad soyadı r10da aratınca şu konu geliyor ; https://www.r10.net/forum-disi-sikay...diricidir.html
    İsmi : Muhammet ÇELİK
    Skype Adresi : ankaramarkatescil
    Telefon Numarası : 0536-949-28-90 ve 0506-958-56-06
    Web Sitesi : muhabbetkusu.com.tr ( bu sitede admin )
    Misli Üye No : 32671284
    R10 Önceki Nicki : Fuuy
    Bu detaylı whois bilgilerine hangi siteden bakıyorsun hocam ? Pardon, forum konusundan almışsın.
  • 21-04-2018, 22:43:39
    #53
    🔥%100 WP Optimizasyon🔥
    BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam nerden yazdım bu konuya


    iiiyvah iyvahhh hapisi boylayacaksın
  • 21-04-2018, 22:45:15
    #54
    Kayıt bölümünde 25-5=? gibi bir soru var. Bunu geçebilecek zekaya sahip gibi görünmüyorlar aslında ama hayret.