Paramiz iyice değersizleşti :(
74
●4.937
- 13-03-2018, 20:19:29Üyeliği durdurulduBende yurt dışında satış yapıyorum ve ülkeme döviz sokuyorum. Yükseldiğinde sevinmiyorum neden mi ? Dolar yükseldiğinde ülkemize giren hammadde pahalı oluyor ee biz ne anladık hiç bir şey kısacası bir işe yaramıyor
- 13-03-2018, 20:19:48Durum sıkıntı dostlar gerçekten sıkıntı, her alanda her sektörde sıkıntı, bir arkadaş demiş suni bi para akışı mevcut kesinlikle öyle. Qatardan ordan burdan şişirme suni para akışı var. Durum iyiye gitmiyor, gerçekten. Hep eldekileri eritiyor büyükler, yenilerini getirme yok, üretme yok, o kadar aşırı derece tembel bi toğlum olmuşuz ki düşünmekten bile aciziz artık.
Allah yardımcımız olsun.
Bu yaz evleneceğim, evi nasıl geçiniririm, parayı nasıl yettiriririm, ilerde çocuk olunca ne olur ne biter bilmiyorum.
Sürekli kafamda düşünceler.
3 lisanı olan, 2 üniversite bitirmiş medya sektöründe uzun yıllar görev yapmış çok güzel işlere imza atmış biriyim. Bi amcam dayım olmadığı için 1 buçuk asgari maaşa çalışıyorum.
Yine bunada şükür.
Bunada şükür...... - 13-03-2018, 20:22:20üretemediğimi sürece tüketmeyede tükenmeyede mahkumuz..
bide böyle bişey var
https://m.facebook.com/5613024375792...pe=3&source=48 - 13-03-2018, 21:04:37Zengin zenginleşiyor, fakir dahada fakirleşiyor.
Zenginlerin vergi borcu siliniyor, fakirlerden söke söke alınıyor.
Milyonlarca insan bir avuç zengin için kölelik yapıyor neredeyse.
Düzeleceğini sananlar çok yanılıyorlar malesef. Üretim yapmadan kendi kendine yetip sonra dışarı ürün satmadan dolar falan düşmez bu çok basit bir mantıktır. Elimizde ürettiğimiz ne varsa özelleştirme adı altında uzun bir süreliğine sattık zaten. Ona rağmen döviz yükselmeye devam ediyor.
Fazla değil 3-5 yıla kıtlık gibi yaşayacak insanlar. O kadarda değil demeyin, taşıma su ile değirmen dönmez.
Eee herkes ne ekerse onu biçecek yapacak bişey yok
- 13-03-2018, 22:01:13Üyeliği durdurulduvallahi ya kız arakdas yapıyorsuz bi sinema bi yemek yesek desek 100 tl gidiyor
cok pahalı hayat
- 13-03-2018, 23:11:28aristokrat kökenli yada babadan zengin değilseniz bu ülkede evlenmekte büyük sıkıntı, geçinmekte. İstanbulda hiç birşey yapma bir adama selam vermeden, bir insanla görüşmeden, ufacık birşey yemeden içmeden sokağa adım atmanın bedeli istanbulda yaşamanın maliyeti 1450 TL. Gerisini siz düşünün, sağlık,gıda,özel ihtiyaçlar v.s hariç.. Hepsini geçtim birşey yapacakken yada düşünürken paran varmı, yetiyormu bunu düşünmeden edemiyoruz, belkide sadece hayatımızı idame ediyoruz, bunun dışında herşey extraya giriyor.
cok pahalı hayat