şaka bi yana böyle büyü olmaz muska bir takım şekilli kağıt kıl tüy gibi şeyler bulmanız lazım kordonların kesilmesini büyüye nasıl bağladınız hayret
Büyü müdür nedir sizce bu ?
45
●3.707
- 03-03-2018, 18:56:31Uçakta kargoda kaldı ise dondurucu soğuğu, belki -40 dereceyi görmüştür. Kıtalararası uçuşlarda kargo klimatizasyonu çok iyi olmayabilir. Bagajda idi değil mi?
Saat kayışları hassas olur.
Evet büyü çözüldü. - 03-03-2018, 18:58:38Üyeliği durdurulduBozma büyüsü satacaktım arkadaşa hocam lütfen.metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-03-2018, 21:12:02Üyeliği durdurulduSesli güldümArGe7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Fizikle her şey açıklanabilir arkadaşlar, mikro çatlak vardı belki soğun da etkisiyle kopmuş olabilir.
Genellikle bu tür malzemelerde 1 kere kesik olursa o kesikten sanki bıçakla kesmişsiniz gibi kesik büyüyebiliyor.
Bir de soğuk ortamlarda maddeler çok dayanıksız kırılgan olur, uçakların kargo bölümleri iklimlendirilmiyor diye biliyorum, Yani -40 derece gibi düşük sıcaklıklara maruz kalmış ve sorun olmuş olabilir.