• 09-02-2018, 22:15:11
    #1
    İki kadeh olsa şimdi birbirine tokuşan.
    İki çift göz olsa şimdi birbirine bakan.
    İki dudak olsa şimdi ayışığında birleşen.
    Ne kadeh kaldı ne de o gözler, karanlığa bakıyorum şimdi, bir silüet var karşımda, ah ah...


    https://www.youtube.com/watch?v=Pu7kwX5IP-I


    https://www.youtube.com/watch?v=7ylTzg7P9BA
  • 09-02-2018, 22:20:09
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Yoldaş olak, düşek yola....
  • 09-02-2018, 22:36:35
    #3
    R10 halkınn sohbetine de doyum olmuyor ha, şu duruma bak. Hepiniz mi mutlusunuz arkadaş.
  • 09-02-2018, 22:41:00
    #4
    Mutluluk mu o ne? yeniyor mu içiliyor mu? @mamifilm;
    Geleceği bu kadar düşünmekten mutluluk mu kalır
  • 09-02-2018, 22:55:04
    #5
    Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mutluluk mu o ne? yeniyor mu içiliyor mu? @mamifilm;
    Geleceği bu kadar düşünmekten mutluluk mu kalır
    Çok düşledim geleceği bir baktım geçmişe saplanmışım. Bu nedenle artık anı düşünüyorum ve yaşıyorum artık, iyi veya kötü, genelde berbat.
  • 09-02-2018, 23:03:36
    #6
    Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "Kardeşim! Sen düşünceden ibaretsin, geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünürsen, gülistan olursun. Diken düşünürsen, dikenlik olursun."
    Mevlana
    İnsanlardan uzakta huzur düşledim kaos buldum.
  • 09-02-2018, 23:22:26
    #7
    Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İnsan sosyal bir yaratık olduğu için insanlardan ayrı yaşayamaz, sanırım düşü biraz yanlış kurmuşsunuz Herkes bir kaos yaşıyor, önemli olan o kaosun içindeyken bile huzurlu olmayı başarabilmek.
    Bir yalanın arkasına saklan diyorsun ama ben bunu yapamam. Ben yalnız olmayı seviyorum ama dünyanın işleri ve insanlar ona bile izin vermiyorlar. Düşün yakamdan diyorum bırakın yalnız öleyim diyorum.
  • 09-02-2018, 23:55:53
    #8
    Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Lafımı nasıl anlamışsınız iyi bir klinik psikoloğa gitmenizi öneririm durumunuz ciddi. Bide neden yalnız kalmak istiyorsunuz, etrafınızdaki insanlar neden dünyalık işlerle bu kadar çok uğraşıyor, yaşamayı yada o işleri çok sevdikleri için mi.. bunları biraz düşünün isterseniz.
    Bende onu anlamıyorum, neden uğraşıyorlar? Yalnızlığı seviyorum, bir nedeni yok. Nasıl ki bazıları parayı, bazıları kadınları, bazıları kitapları, bazıları ekmek kadayıfını seviyorsa bende yalnız kalmayı seviyorum.
  • 10-02-2018, 00:20:12
    #9
    Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sizin düşünmekle ilgili ciddi problemleriniz var. Bu sitede ( http://www.psikiyatri.org.tr/halka-y...ulsif-bozukluk ) biraz gezinin sonra klinik psikoloğa gidersiniz.
    Sizin düşüncenize uymayan her fikir hastalık mı oluyor? OKB ile benim düşüncelerimi nasıl bağdaştırdınız hayret doğrusu. Neyse yinede teşekkür ederim öneriniz için.