Merhaba arkadaşlar uzun süredir aklımda var elektronik sigaraya başlamak ve sonunda almaya karar verdim.Forumda satışı yasak olduğu için buradan fikir almak istedim.
Daha önceki konulara baktım ama sonuca varamadım. Bulunduğum bölgede Eleaf iStick Pico 75Watt bu ürünü buldum fiyat olarak'ta 300 tl istediler. Ama internette sanki daha uygun gibi geldi bana.İnternet üzerinden satın alabileceğim bildiğiniz güvendiğiniz bir site var mı? Şimdiden teşekkürler.
Elektronik Sigara Hakkında Yardımcı Olabilecek?
15
●371
- 16-01-2018, 00:32:38Üyeliği durduruldusercander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
300₺ nedir ya? 2 sene önce 180e almıştım.
Vaperso Revenger kullanıyorum, tavsiye ederim. - 16-01-2018, 03:16:04Dostum iStick Pico kullanmış birisi olarak şunu söyleyeyim piyasada sahtesi de dolaşıyor.
O nedenle almadan önce iyi araştır. Bandrollü ve orijinal firma çıkışlı olduğundan emin ol.
Ucuzu var diye hemen alma. Kaş yapayım derken göz çıkartırsın.
Firma araştırmak yerine, Facebooktaki büyük e-sigara gruplarına katıl ve bilir kişiler ile iletişim kur.
Samimi insanlardır.
Ayrıca cihazı aldıktan sonra orijinal samsung pil ve sadece çoğunluğun tercih ettiği likitleri kullan. - 16-01-2018, 13:49:20Teşekkür ederim.TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harci pille çalışan cihazlar tercih edilmeli ve konuyu açan arkadaşın belirtmiş olduğu cihaz oldukça uygun bir modeldir başlangıç için. Tek pille çalışır ve fiyat da makuldur. 150-250 tl arası satış yapanların çoğu replika olduğunu belirtmek isterim bu konuda çok fazla şikayet var. İndirimli olarak size yardımcı olabilirim. Bu Arada Elektronik Sigara cihazları son yıllarda oldukça yüksek kalitede üretilmekte ve hepsi hemen hemen aynı çok fazla fark yok. Tasarım haricinde.
Asıl önemli nokta Likit seçimidir. Mutlaka ithal orjinal ve kaliteli likit tercih edilmeli. El yapımı likitler son derece zararlıdır.. Ciğerde su toplaması denen olay Sahte demlenmemiş likitler sebebi ile oluşur. - 16-01-2018, 13:53:192013'te denemeye başlayıp bırakamamıştım sigarayı, tabi o zamanlar ego ce6'lar redkiwi'ler vardı..
Şuan yaklaşık 1 senedir kullanmaktayım.Yalnız iş biraz hobiye döndü,siz dikkat edin amacından saptırmayın
Bu arada sakın kalkıp o sete 300 lira vermeyin fiyatı en fazla 150 lira sıfır olarak,bulamazsanız Ö.M. gönderin link atarım,sağlıcakla
Ciğerde su toplama diye bir şey yoktur hocam,bunlar tamamen hurafedir.El yapımı likitler son derece zararlıdır da diyemeyiz,içerdiği bileşenlere dikkat ederek yapmakta fayda var.Ben 10 aydır kendi likitlerimi kendim demliyorum,bir sıkıntı da yaşamadım.Adolis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 16-01-2018, 14:20:01Nasıl ki webmasterların bir forumu var, esigara işinin de oldukça kaliteli bir forumu var. Hem cihaz, hem likit hem de yedek parça konusunda bilgi alabileceğiniz ve piyasa fiyatının 150 lirayı geçmeyeceği ürünlere 300 lira vermek zorunda olmadığınızı öğreneceğiniz bu forumdan faydalanmanızı tavsiye ederim.
Elektronik sigara da bir bağımlılık türü. Aynı zamanda zamanla bir hobiye dönüyor, insanın içinden bir Walter White çıkarıyor. Elinizde şırıngalar, pipetler, damlalıklar filan. Bir likit demleyip beğenerek içmeye başladığınızda bundan aldığınız keyif de artıyor. Bu nedenle maliyet konusunda zamanla ben ne yapıyorum diye de sorgulatabilir, haberiniz olsun.
Bu arada ben olsam pico ile başlamazdım. Ki zamanında kullandım, hala da yedekte modunu bulunduruyorum lazım olur diye ama tavsiyem ürünler hakkında biraz araştırma yapıp Facebook üzerindeki gruplar aracılığı ile çevrenizdeki satıcılar ile buluşmanız ve mod + atomizeri ayrıca almanız. Böylece daha iyi bir kit elde edebilirsiniz.
