Çiftlikbank'ın Türkiye Serverları durdurulmuş!
91
●6.940
- 14-01-2018, 01:44:20Aslında düşündükleri veya ulaşmak istedikleri kitleye sunduğu hedefler akıllıca. Fakat bazı soru işaretleri var. Yönetim sıkıntısı olduğu da apaçacık ortada. Keşke daha doğru kişiler tarafından yönetilip, geliştirilebilseydi. Şuana kadar genel itibariyle kazandırdığı açık fakat ilerisi için ne olacağı pek belli değil. Ben kazandırıp kazandırmayacağı veya titan olup olmadığı konusundan ziyade internet üzerinden oynanabilen bir oyundan bunu modern bir tesise yatırım olarak dönüştürmesi ilgilendiriyor. Ayrıca o bahsettikleri milyon liralık yatırım bütçeleri de pek gerçekci durmuyor. Keşke daha doğru bir şekilde yönetilebilseydi.
- 14-01-2018, 02:18:22Yatırım yapan suan savunuyorda tmm anladık paranı cekıyorsun lakin ilklerden olmayanlar parasını kurtaramayacak bi anda gumlryrcek buna kac yasına gelmıs ınsanların kafası nıye basmıyor arkadas? Adam milyar lira topladı 50 60 milyonluk yatırım yaptı yenı uyelerın paraları olmasa vadettıgı paraları nasıl odeyecek? Topladıgının tamamını yatırım yapsa anlayacagım 10 da 1 i degil yaw adam size birebir nasıl para versın. Bi inek alınca senede 10 katını reelde kazandırıyor madem bizde herseyi satalım koye gidip hayvancılık yapalım.. cocukmusunuz anlamadım.
- 14-01-2018, 02:33:37Anladığım kadarıyla başta herkesten kepçeyle alıyor, sonra çay kaşığıyla dağıtıyor.
- 14-01-2018, 02:48:34Kurarlar hocam kurarlar böyle millet herşeye atlarsa daha neler neler kuracaklarİbrahim Özkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
...