Zararlı otları öldürmek için sattıkları Roundup marka glifosat içeren ilaç tamamen kanserojen. Toprağın verimini bitiriyor. Zararlı otları öldürürken daha başka süper yabani ot denilen zararlı otların bitmesine zemin hazırlıyor. Bu otlar da glifosat a dirençli yabani otlar. Dolayısıyla başka bir ilaç daha kullanmanız gerekiyor.
- 160tan fazla ülkede faaliyet gösteriyor
- 2,500 farklı sebze türü satıyor
- Yılda 55 milyon torba tohum satıyor
- Dünya çapında 1.5 milyon müşteriye sahip
http://www.monsantoglobal.com/global...ezlerimiz.aspx
Markaları
http://www.monsantoglobal.com/global...umlarimiz.aspx
https://www.deruiterseeds.com/Pages/default.aspx
https://www.seminis.com.tr/
https://www.dekalb.com.tr
Glifosat meselesi ciddi. İşin ucunda kanser var, nasıl ciddi olmasın? Avrupa Parlamentosunda Yeşiller Grubu uzun süredir glifosatın yasaklanması için kampanya yürütüyor. Durumun vahametini göstermek için yaptıkları son hamle, Avrupa Parlamentosundaki 48 milletvekilini idrar tahlili için ikna etmek oldu. 13 ayrı ülkeden gelen milletvekillerinden alınan örneklerin hepsinde glifosata rastlandı. Daha önce yapılan benzer analizler de gösteriyor ki, neredeyse herkes glifosat zehirlenmesiyle karşı karşıya. Dünya Sağlık Örgütüne göre kansere neden olabilecek bu madde belki de hepimizin vücudunda var.
Ekşi yorumları...
https://eksisozluk.com/monsanto--718714
https://www.seminis.com.tr/nereden-alirim/ Seminis bayileri
kutsan@kut-san.com.tr, info@bayagro.com.tr, info@agrikemege.com, info@2000tarim.com, info@gokhantarim.com.tr
ülkemizde maillerine ulaşabildiğim monsato markası olan seminis gdo lu tohum bayileri. Tepkinizi gösterin Allah rızası için.

