Avrupa Vizesi Almak ( Bilgisi olan ? )
11
●585
- 02-04-2022, 15:00:31Kendi banka hesabınızda ya da masraflarınızı karşılayacağını yazılı taahhüt eden aile bireyi ya da şirket hesabında, başvuru yaptığın konsolosluğun belirlediği minimum tutarda para olması gerekiyor. (Son başvurumda Almanya için yanlış hatırlamıyorsam 2k euro göstermiştim) Ancak senin sigortasız olman kaçak çalışmaya gidiyorsun gibi anlaşılabilir, bu durumu tecrübeli bir acenteye danışmakta fayda var.
- 06-04-2022, 23:19:12Hocam Avrupa'ya yerleştim. Kalıcı oturum aldım. 1.5 seneye de vatandaş olacağım. Biraz geç kaldınızUgursuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim yine de - 06-04-2022, 23:29:11Ne güzelNeymaro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Alıntı yapmayı unutmuşum mesajım size değildi, Sigorta durumu ile ilgili soru soran @is_gelistirme; adlı arkadaşa cevap vermek istemiştim.
Şimdi farkettim arkadaşa cevap vereyim derken (ikisinde de sigortasızlık durumu olunca) sizin ilk mesaj aklımda kalmış, umarım arkadaşın işine yarar.
