İnşallahla Maşallahla olmaz bu işler güzel kardeşim,önce sana negatif enerji veren insanlardan kurtul çevreni değiştir,kendine bir amaç bul,sevdiğin bir işi yapmaya çalış...zaten sevdiği işi yapan adam,hayattanda zevk alır her türlü...
Yeniliklere açık ol,bak r10 a üyesin,burda birçok yazılımcı arkadaşların konuları var,ufaktan php,java öğrenmeye çalış,emek olmadan birşey kazanamaz hiç kimse..
Umarım aradığın huzuru ve amacı bulursun..Allah yardımcın olsun..
Benim gibi yaşamdan sıkılan var mı ? Çok merak ediyorum
57
●3.282
- 28-08-2017, 12:21:15Namaz kılmıyorsan, namaza başlamanı tavsiye ediyorum.cepoyunz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-08-2017, 14:11:58Yasamin bu dunyadan ibaret olmadigini anlamayi basarmalisin. Bunu basarirsan ozaman tum sorunlarin gelip gecici oldugunu anlarsin.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi - 28-08-2017, 19:47:54Bu konudan bende dertliydim.
İnstagram ile Twitter'ı kapattım ardından da Facebooku.
Şuan sosyal medya ile alakalı hiç bir bağım kalmadı ve rahatladığımı hissediyorum çünkü haberler ve paylaşımlar cidden insanı negatif bir havaya sokuyor.
Eskiden günde 1 saat haber takip ederdim artık çok etmiyorum çünkü haberlerin yarısının içi boş yarısı da siyasetle alakalı.
Siyaset noktasında çok ilgiliydim lakin siyasetle ilgilendikçe bu da sizi negatif bir havaya sokuyor.
Yaklaşık 1 yıldır Vücut Geliştirme sporu ile ilgileniyorum ve ciddi anlamda rahatlık katıyor insana, sporun türü önemli değil sevdiğiniz bir sporu yapmanız yeterli.
Birde şu lanet olası sigarayı bırakıp namaza başladım mı bence kendi huzurumu bulma yolunda büyük adımlar atmış olacağım. - 28-08-2017, 22:06:59Kardeşim benim, çok güzel şeyler yapmışsın hayatında tebrikler.
Ama en önemli şey en son cümlende saklı. Namaza başla ve huzuru gör o zaman.
Kılmaya başladığında neden daha önce kılmadım diyeceksin o kadar huzur dolacak için ve hayatında bir çok şey hatta hemen hemen herşey olumlu yönde ilerleyecek bakış açın değişecek.
Takıldığın bir nokta olursa hiç çekinme pm ile telle ulaş bana, elimden gelen ne varsa paylaşırım seninle Allah'ın izniyle.
Rabbim bir an önce namaz kılmanı nasip etsin inşAllah...
KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 29-08-2017, 01:39:59Adamsın hocam, kılmayan onun huzurunu ve tadını neler kaçırdığının inan farkın değil.Düşünsene seni yaratan rabbin günde 5 kere randevu veriyor ve kulu gitmiyor? Buna rağmen sana yine kapıyı açıyor.AKDAG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diyor ki gel günde (en az) 5 kere benimle iletişime geç, dua et iste ki vereyim yardım iste ki edeyim.Namazı sadece eğilip kalkma faaliyeti olarak görüyor bazıları.
''Namaz kılmayanlar kötülük bulacaktır.'' diyor alemlerin rabbi Allah.
Zaten Instagram hikaye kısmını saymıyorum bile...